Τομ Χανκς: "Έχω διαβήτη γιατί ήμουν ηλίθιος".
Η πιο συνηθισμένη μορφή διαβήτη συσχετίζεται με την παχυσαρκία και συναντάται συχνότερα σε ηλικιωμένους ανθρώπους. Σε προχωρημένο στάδιο και αν παραμεληθεί, μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση, νεφρική ανεπάρκεια και διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις.
Προς τι το... ιατρικό ανακοινωθέν;

Πρόκειται για την ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε ο Τομ Χανκς το 2013 και ο διάσημος ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μιλώντας σχετικά στον Independent:
«Ανήκω στην τεμπέλικη Αμερικάνικη γενιά που λατρεύει πάρτι και καταχρήσεις, τις οποίες βρίσκει μπροστά τις μελλοντικά με την ορφή διάφορων ασθενειών. Ήμουν αρκετά κιλά περισσότερα από όσα έπρεπε. Αν δείτε τις ταινίες μου τότε, είναι εμφανές. Ήμουν εντελώς ηλίθιος. Έτρωγα το ένα τσιζμπέργκερ μετά το άλλο, δεν πρόσεχα καθόλου την διατροφή μου, δεν γυμναζόμουν, ενώ δεν φρόντιζα για την αποκατάσταση του βάρους μου με τον σωστό τρόπο μετά τις μεγάλες διακυμάνσεις στα κιλά που έπαιρνα και έχανα για διάφορους ρόλους».

Πάντως, αν ο 60χρονος σταρ ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα πλέον και αν επιτύχει τον στόχο που έχουν θέσει οι γιατροί του, τότε θα αποφύγει τα χειρότερα.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων