European Media

Ψαγμένη κριτική επιτροπή στο Σαν Σεμπάστιαν

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2011, 19:24

Eξαιρετική η σύνθεση της κριτικής επιτροπής για το φετινό φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν (16-24/9/11), η οποία ανακοινώθηκε προ ημερών.

Θα προεδρεύσει η βραβευμένη με Οσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Fargo» (1997) Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα του Μεξικανού σεναριογράφου και σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Αριάγκα ("Βαβέλ", "21 Γραμμάρια", "Οι 3 ταφές του Μελκιάδες Εστράντα"), του Ισπανού cult σκηνοθέτη Αλεξ ντε λα Ιγκλέσια (με το φοβερό «Η Τελευταία Ακροβάτις της Μαδρίτης»), αλλά και του αγαπημένου μας Νορβηγού σκηνοθέτη Μπεντ Χάμερ -φωτό- ("Kitchen Stories", "Factotum", "O'Horten").

Την κριτική επιτροπή συμπληρώνουν η Γαλλίδα διευθύντρια φωτογραφίας Σοφί Μεντινιό και οι ηθοποιοί Μπάι Λινγκ («Το Κοράκι») και Σόφι Οκονέντο («Hotel Rwanda»).

Ένας λόγος για να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι γιατί στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα έχει επιλεχθεί ο «Αδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos