"XOXO": Οι παθογένειες του Facebook γίνονται ταινία

Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2012, 21:29

Από τις περιπτώσεις που ένα φιλμ φαντάζει απόλυτα ελκυστικό χωρίς να έχει γίνει καν καστ για τους ηθοποιούς του.

Το νέο project με το οποίο θα ασχοληθεί ο Τζορτζ Νόλφι (σκηνοθέτης του παραγνωρισμένου "Adjustment Bureau" με τον Μάτ Ντέιμον και την Έμιλι Μπλαντ, αλλά και σεναριογράφος του "Bourne Ultimatum"), θα είναι το "XOXO", μια ταινία επί της ουσίας ψυχολογικό θρίλερ που θα αφορά στις παθογένειες του πιο δημοφιλούς φορέα κοινωνικής διαδικτύωσης, πολύ σωστά μαντέψατε, του Facebook. Και για την οποία, φυσικά, σας είχαμε γράψει ξανά Ε Δ Ω.

Πρόκειται κάτι σαν το "Fatal Atτraction" στα 10s, καθώς το στόρι θέλει παντρεμένο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας να διατηρεί εικονική σχέση με μυστηριώδη γυναίκα μέσω Facebook, μόνο που τα πράγματα παίρνουν πολύ άσχημη τροπή, όταν το ειδύλλιο αποκτά σάρκα και οστά...

Δεν θα είναι η πρώτη ταινία που θα επιχειρεί να καταδείξει τα social media σαν ένα σύγχρονο τέρας (θυμήσου τα "Catfish" και "Hard Candy"), αλλά το γεγονός πως ο συν-σεναριογράφος είναι ο Μαρκ Χέιμαν του "Black Swan", την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Ντάρεν Αρονόφσκι "Protozoa" (αρχικά ήταν να σκηνοθετήσει και ο ίδιος, αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε το ενδεχόμενο...) σε συνεργασία με τον παραγωγό του "Sideways" και του "Milk", Μάικλ Λόντον, ε τράβηξαν το ενδιαφέρον μας!

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos