Τόμ Χάρντι: ο "Bane" ξαναχτυπά και είναι... αόρατος.

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2012, 15:37

Ο Τόμ Χάρντι είναι ο μπατμανικός ήρωας του Move Ιt, o ένας ο μοναδικός badass Bane! Star Trek: Nemesis, RocknRolla, Bronson, Warrior, Tinker Tailor Soldier Spy, This Means War, Inception, The Dark Knight Rises...είναι μόνο λίγες από τις ταινίες στις οποίες τον έχεις δει.

Απ΄ότι φαίνεται ο "Βane" έχει πάρει φόρα και κανείς δεν τον σταματά πλέον, ούτε ο ήχος ούτε το φως και τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να πρωταγωνιστεί ως 'αόρατος κατάσκοπος' Σάμ Φίσερ στο «Splinter Cell» σε σενάριο Έρικ Σίνγκερ (Τhe International, American Bullshit) που είναι βασισμένο στα ομότιτλα βίντεο γκέιμς και βιβλία του Τόμ Κλάνσι. Σύμφωνα με τη βασική πλοκή των video games, o Σάμ Φίσερ είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος ομοσπονδιακός πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας γεμάτος gadgets, o οποίος χάρη στις ικανότητές του, μπορεί να κινείται αθόρυβα πίσω από τις σκιές, να εκτελεί χωρίς ίχνη, να περάσει δίπλα σου χωρίς να τον καταλάβεις, πυροβολώντας κάθε μορφή φωτός αλλά και ήχου που στέκεται ως εμπόδιο..

Με δεδομένη την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Splinter Cell με τίτλο Blacklist τον Μάρτιο του 2013, ευελπιστούμε ότι η παραπάνω είδηση δεν είναι τρολ για το promo του παιχνιδιού και ότι θα δούμε τον Χάρντι στη μεγάλη οθόνη ως Σαμ Φίσερ! Άλλωστε στο Tinker Tailor Soldier Spy είδαμε το κατασκοπικό του δαιμόνιο ως Βρετανού πράκτορα Ricki Tarr με το παραπάνω...

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos