Τι θα δούμε φέτος από τη Village

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2011, 00:40

 
Τις ταινίες της φετινής της διανομής αποκάλυψε η Village σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στις νέες αίθουσές της που στεγάζονται στο Metro Mall του Αγίου Δημητρίου.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανομή για 50 ταινίες, ξένες παραγωγές και ελληνικές.

 

Τα highlighτs περιλαμβάνουν αρκετά μπλοκμπάστερ όπως το "Sherlock Holmes: Game of Shadows", που επανακάμπτει δυναμικά με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο στις θέσεις του Χολμς και Γουάτσον αντίστοιχα και φυσικά τον Γκάι Ρίτσι στη σκηνοθεσία. 
Μια από τις πιο ακριβές παραγωγές με υψηλές προσδοκίες για επιτυχία στο box office είναι το "Immortals". Ταινία φαντασίας που στηρίζεται στην ελληνική μυθολογία εντυπωσιάζει με τα ειδικά εφέ και το καστ στο οποίο συμμετέχουν οι Χένρι Καβίλ, Μίκι Ρουρκ, Φρίντα Πίντο, Τζον Χερντ και πολλοί άλλοι. Το σενάριο ανήκει στους ελληνοαμερικάνους αδελφούς Παρλαπανίδη ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Τάρσεμ Σιγχ ο οποίος είχε κουνήσει πολλά κεφάλια με το "The Fall/2006"
  
To "Tinker Tailor Soldier Spy" πάλι είναι το νέο ψυχροπολεμικό θρίλερ του Τόμας Άφρεντσον που θα θυμόσαστε από το πρώτο Άσε το κακό να μπει; το 2008. Στο πρώτο χολιγουντιανό του πρότζεκτ ο σκηνοθέτης φέρνει μαζί τους Γκάρι Όλντμαν, Κόλιν Φερθ, Τζον Χερντ και Τομ Χάρντι σε ρόλους κατασκόπων και φιλμ που βασιζεται σε βιβλίο του Τζον Λε Καρέ.
 
Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το The Rum Diary του cult σκηνοθέτη Μπρους Ρόμπινσον (Withnail & I/1987), με τους Τζόνι Ντεπ, Άαρον Έκχαρτ και Άμπερ Σμιθ. Η ταινία μεταφέρει στην οθόνη το ομώνυμο βιβλίο του Hunter S. Thomson και διαδραματίζεται στην Κούβα, οπότε καταλαβαίνετε τι περιμένουμε...
 
Άλλες ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το Midnight in Paris του Γούντι Άλεν, το Τανγκό των Χριστουγέννων του Νίκου Κουτελιδάκη, το Haywire του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το animated Happy Feet του Τζορτζ Μίλερ.
 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos