ΣΕΙΡΕΣ

Τέσσερα πιθανά spinoff του Game Of Thrones!

Δημοσίευση: 5 Μαΐου 2017, 14:44
Συντάκτης:

O διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, το είχε παραδεχθεί πριν αρκετούς μήνες (περισσότερα εδώ): «Το έχουμε συζητήσει για μια spinoff σειρά στο Game Of Thrones, προσωπικά θα το ήθελα πολύ, αλλά θα πρέπει να ευσταθεί και δημιουργικά. Τα παιδιά επίσης δεν είναι αντίθετα σε κάτι τέτοιο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο».

Πλέον, υπάρχει!

Το HBO έχει ήδη αναθέσει σε τέσσερις σεναριογράφους να εξελίξουν διαφορετικά σενάρια (η δράση των οποίων θα εντάσσεται στο σύμπαν του Ουέστερος) για μια πιθανή συνέχεια της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Χρόνος υπάρχει αρκετός, καθώς δεν έχουν ακόμη προβληθεί η 7η και η 8η (και τελική σεζόν), ωστόσο η μάχη για το τελικό σενάριο που θα επιλεγεί, αναμένεται σκληρή:

Οι υποψήφιοι: Μαξ Μπόρενσταϊν («Godzilla», «Kong: Skull Island»), Μπράιαν Χέλγκελαντ («Λος Αντζελες Εμπιστευτικό», «Σκοτεινό Ποτάμι», «Legend»), Τζέιν Γκόλντμαν («Kick-Ass», «Kingsman: The Secret Service», «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children», «X-Men: Days of Future Past») και Κάρλι Ρέι («Mad Men», «The Leftovers»).

Ποιος ή ποια θα ανέβει στον Σιδερένιο Θρόνο;

Οι δημιουργοί της σειράς Νταν Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ θα συνεχίσουν σε ρόλο executive producer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos