To "Σύμπτωμα" του Άγγελου Φραντζή στο Τορίνο - Νέα clip

Δημοσίευση: 4 Νοε. 2015, 18:14
Συντάκτης:

Παράλληλα με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες (19 Νοεμβρίου), το Σύμπτωμα κάνει τη διεθνή του πρεμιέρα στο 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο (20-28/11) στο πρόγραμμα Onde. Ο Άγγελος Φραντζής επιστρέφει στο Φεστιβάλ του Τορίνο καθώς το 2010, είζε μετάσχει ξανά, με το «Μέσα στο Δάσος».

Το μυστηριώδη σύμπαν της ταινίας αποκαλύπτουν νέες φωτογραφίες και δύο ακόμα κλιπ (που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου)  λίγες μέρες πριν την προβολή της ταινίας στο 56ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα Μαρκετάκη.

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται ένα χειμώνα σε ένα απομονωμένο νησί όπου κάνει την εμφάνιση του ένα μοναχικό πλάσμα με δερμάτινο μπουφάν και μάτια που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Όποιος έρχεται σε επαφή μαζί του χάνει τα λογικά του. Οι κάτοικοι ζητούν την βοήθεια μιας παράξενης κοπέλας που μοιάζει να είναι η μόνη που μπορεί να τα βάλει μαζί του. Προκειμένου να δυναμώσει την πίστη της, εκείνη οδηγείται σε πράξεις όλο και πιο ακραίες που μοιάζουν να κρύβουν μια μυστική σχέση μαζί του.

«Το Σύμπτωμα είναι μια ταινία για όλα όσα νομίζουμε ότι είναι ο διάβολος», λέει ο Άγγελος Φραντζής, «…μια ποιητική έρευνα πάνω στην σκοτεινή και ανοίκεια πλευρά της ύπαρξης. Ένα φιλμ φανταστικού κινηματογράφου, με καρδιά μελοδράματος, που βυθίζεται στον υποσυνείδητο κόσμο μιας γυναίκας για να αγγίξει το σύμπτωμα της άγριας σύγκρουσης ανάμεσα στην ενόρμηση και την ηθική.»

Περισσότερα εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos