Το "The promise" με τον Κρίστιαν Μπέιλ διχάζει πριν καν προβληθεί

Δημοσίευση: 26 Οκτ. 2016, 15:57

Τα τελευταία χρόνια, Αρμένιοι από όλους τους χώρους συστρατεύονται σε μια κοινή προσπάθεια να ασκήσουν πιέσεις για την αναγνώριση της Γενοκτονίας τους από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, όταν περισσότερα από 100 χρόνια πριν, 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η νέα ταινία σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τέρι Τζορτζ, «The Promise», με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ (θυμηθείτε εδώ περισσότερα για το φιλμ και μαζί και το τρέιλερ), η οποία έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα στους κινηματογράφους.

Στην ταινία του δημιουργού των «Hotel Rwanda» και «In the Name of the Father», η κεντρική ιστορία αφορά τον έρωτα μεταξύ του Μάικλ, ενός ευφυούς φοιτητή της ιατρικής με ρίζες στην Ανατολική Τουρκία όπου ζουν Μουσουλμάνοι και Αρμένιοι χριστιανοί, της όμορφης και καλλιεργημένης Αρμένισας, Άννα αλλά και του Κρις, ενός γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου με έδρα το Παρίσι που μαζί με τη νεαρή γυναίκα θα βρεθούν επίσης στην Τουρκία.

Παρά το γεγονός πως η ταινία έχει μόνο τρεις δημόσιες προβολές, όπως αναφέρει ο Indepndent, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 87.500 αξιολογήσεις στο IMDB, εκ των οποίων περισσότερες από 55.000 έδωσαν ένα αστέρι στην ταινία ενώ άνω των 31.000 χρηστών του χάρισαν 10 αστέρια σε μια ψήφο που μάλλον ήταν πολιτική παρά κινηματογραφική. Συνολικά η βαθμολογία της είναι 4,2 στα 10, ένας βαθμός που μάλλον δεν έχει καμία σχέση με την κινηματογραφική της αρτιότητα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos