ΤΑΙΝΙΕΣ

"The Promise": Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η γενοκτονία των Αρμενίων

Δημοσίευση: 22 Aug 2016, 12:28
Συντάκτης:

Με το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων καταπιάνεται αυτή τη φορά ο  σκηνοθέτης της ταινίας "Hotel Rwanda", Τέρι Τζορτζ, με την νέα του ταινία με τίτλο “The Promise” όπου θα δούμε τους Κρίστιαν Μπέιλ και Όσκαρ Άιζακ να διεκδικούν την ίδια γυναίκα.
Η ταινία που θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον άλλο μήνα στο πλαίσιο του ειδικού γκαλά , περιγράφει την ιστορία ενός φιλήσυχου αρμένιου φαρμακοποιού ονόματι Μάικλ (Άιζακ), ο οποίος θα βρεθεί για σπουδές στην Κωνσταντινούπολη την περίοδο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Εκεί θα γνωρίσει την Άννα (Σάρλοτ Λε Μπον) και τον αγαπημένο της και φωτορεπόρτερ στο επάγγελμα Κρις  (Μπέιλ) που βρίσκεται στην πόλη προκειμένου να καλύψει τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις της περιόδου.
Ο Μάικλ θα έρθει κοντά με την συμπατριώτισσά  του και σπουδαγμένη στο Παρίσι Άννα και θα την ερωτευτεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια βεντέτα μεταξύ των δυο αντρών. Την ίδια στιγμή, θα ξεσπάσει ο πόλεμος των Οθωμανών έναντι σε κάθε μειονότητα  και έτσι, παρά τις όποιες διαφορές και μεταξύ τους διενέξεις, θα πρέπει και οι τρεις να βρουν ένα τρόπο να επιβιώσουν.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα  που έλαβαν χώρα πέρυσι το φθινόπωρο σε Πορτογαλία και Κανάριες νήσους μόλις κυκλοφόρησαν και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Η ταινία σημειώνει ήδη εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της ιδιαίτερης θεματικής της και αναμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα.

Update 10/9/16: Ο δημιουργός των "Hotel Rwanda" & "Preservation road" τοποθετεί τους δύο ήρωές του στην καρδιά του τραγικού αποτυπώματος της παγκόσμιας ιστορίας και το τρέιλερ μπορεί να δείχνει κάπως μεγαλόσχημο, αλλά μας προσφέρει την αίσθηση πως θα καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες.

 

Πρώτη δημοσίευση: 22 Aug 2016, 12:28
Ενημέρωση: 11 Σεπτεμβρίου 2016, 10:05
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos