Ο Τομ Χανκς τραγουδά "Χριστός Ανέστη"...

Δημοσίευση: 5 Μαΐου 2016, 20:23
Συντάκτης:

Ο Τομ Χανκς είναι γνωστό ότι τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα μιας και είναι παντρεμένος με την την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Ουίλσον, έχει βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και κρατά όλα τα έθιμα της πατρίδας μας, ενώ συχνά έρχεται εδώ για διακοπές.

Αυτή τη φορά ο 60χρονος σταρ από το σπίτι του στο Λος Άντζελες παραχωρησε ένα πάρτι για το ορθόδοξο Πάσχα, ενώ ανέβηκε και ο ίδιος στη σκηνή και τραγούδησε στα ελληνικά «Χριστός Ανέστη».

Επίσης το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μαζί με τη σύζυγό του, επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες ενώ σήκωσε στους ώμους του μαζί με άλλους πιστούς τον Επιτάφιο.

Το βράδυ του Μ.Σαββάτου, ο Χανκς γιόρτασε την Ανάσταση, μαζί με τη σύζυγό του και την επίσης ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Νία Βαρντάλος (My big fat greek wedding). Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους και ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο Twitter έγραψαν:  «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».

 

A video posted by theo__harris (@theo__harris) on

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos