O Σνουπ Ντογκ την άκουσε ρασταφάριαν!

Δημοσίευση: 1 Aug 2012, 15:43

Ο Σνουπ Ντογκ είναι γνωστός ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους ράπερ με πωλήσεις εκατομμυρίων άλμπουμ. Έχοντας εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικά σόου όχι μόνο με τη μουσική του αλλά και ως ηθοποιός ή ως ο εαυτός του, έρχεται εν έτει 2012 να παρουσιάσει μια διαφορετική εξέλιξη (ή media spin) στη ζωή και καριέρα του από το γκάνγκστα lifestyle το οποίο περιέγραψε με τις ρίμες του στο παρελθόν.

Μετά λοιπόν από ένα πρόσφατο ταξίδι στην Τζαμάικα, ενστερνίστηκε την ρασταφάριαν κουλτούρα και αποφάσισε να αφήσει - προς το παρόν εικάζουμε - την ραπ και να καταπιαστεί με την ηχογράφηση ενός ρέγγε άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και με τον τίτλο Reincarnated.

Άλλαξε μάλιστα το όνομά του σε Σνουπ Λάιον και δηλώνοντας πνευματική επαφή με τον Μπομπ Μάρλεϊ πρωταγωνιστεί σ' ένα ντοκιμαντέρ για αυτήν τη μετάβαση από σκληροπυρηνικό ράπερ σε ξέγνοιαστο καλλιτέχνη της ρέγγε. Η ταινία που γυρίστηκε σε συνεργασία με το περιοδικό VICE έχει επίσης τον τίτλο "Reincarnated" και θα κάνει την πρεμιέρα της στις 7 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Τσεκάρετε το παρακάτω trailer και βγάλτε συμπεράσματα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos