Ο σκηνοθέτης του Hangover πίσω από το αμερικάνικο remake της Δανέζικης κωμωδίας Klown

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2012, 16:01

Η ταινία που έκλεψε την παράσταση στο περυσινό Fantastic Fest του Όστιν Τέξας κερδίζοντας το πρώτο βραβείο κωμωδίας και δημιουργώντας τέτοιο ντόρο που η Warner αγόρασε κατευθείαν τα δικαιώματα απέκτησε διανομή στις ΗΠΑ όπου και θα προβάλλεται από τις 27 Ιουλίου. 

Η κωμωδία από την Δανία είναι παραγωγή της Zentropa (του Λαρς Φον Τρίερ), σκηνοθετήθηκε από τον Μίκελ Νόργκααρντ ο οποίος ήταν και δημιουργός της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς στην οποία βασίζεται η ταινία.

Ο σκηνοθέτης του Hangover, Τοντ Φίλιπς, που αυτό τον καιρό προετοιμάζει το τρίτο μέρος της μπλοκμπάστερ επιτυχίας, θα αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας για το αμερικάνικο remake με πρωταγωνιστή τον Ντάνι ΜακΜπράιντ που είναι μάλλον ο πλέον κατάλληλος για μια εντελώς incorrect κωμωδία αν κρίνουμε από τον ρόλο του στη σειρά Eastbound & Down. 

Η ιστορία έχει να κάνει με έναν άντρα που "απαγάγει" τον 12χρονο ανηψιό της εγγύου φιλενάδας του και ακολουθεί τον καλύτερό του φίλο σε ένα ακόλαστο σαββατοκυριακάτικο ταξίδι με κανό για να της αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ως πατέρας και να την πείσει να μην το ρίξει. Απομένει να δούμε πόσο κοντά θα κινηθεί στο original που χαρακτηρίζεται από ανατρεπτικό χιούμορ, σεξ και απροκάλυπτο γυμνό (όπως μόνο οι σκανδιναβοί το παρουσιάζουν). 

Το παρακάτω red band trailer δίνει μια μικρή αλλά ικανή πρόγευση...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos