Ο Ουίλ Φερέλ στη νέα του ταινία είναι 100 χρονών...

Δημοσίευση: 24 Aug 2017, 14:45
Συντάκτης:

Ουίλ Φερέλ και εκκεντρική κωμωδία είναι τέσσερις λέξεις που συναντιώνται πολύ συχνά στην ίδια πρόταση, αυτή την φορά η νέα ταινία του 50χρονου σταρ βασίζεται στο best-seller «The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared», που έγινε επίσης ταινία στην Σουηδία και μάλιστα προ διετίας προβλήθηκε και στις ελληνικές αίθουσες.

Η ταινία έχει να κάνει με την ιστορία του Αλαν Κάρλσον, ο οποίος πρόκειται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του, στον οίκο ευγηρίας όπου ζει. Ο Αλαν μπορεί να είναι 100, αλλά τα έχει 400 και το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι το πάρτι του! Αντί να μείνει στη γιορτή που γίνεται προς τιμήν του, σκαρφαλώνει έξω απ’ το παράθυρο κι εξαφανίζεται. Στο δρόμο του βρίσκει μια τσάντα με κλεμμένα λεφτά κι έτσι αρχίζουν να τον κυνηγούν μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και ταυτόχρονα η αστυνομία.

Παράλληλα με το κυνηγητό του Αλαν Κάρλσον την ημέρα που κλείνει τα 100, εκτυλίσσεται κι η ιστορία της ζωής του: οι μέρες που δείπνησε με τον Χάρι Τρούμαν, που έκανε οτοστόπ με τον Γουίνστον Τσέρτσιλ, ταξίδεψε σ’ ένα ποταμόπλοιο με τη γυναίκα του Μάο Τσετούνγκ και διέσχισε τα Ιμαλάια με τα πόδια.

Ο Will Ferrell θα είναι εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και παραγωγός μαζί με τον Adam McKay, ο Jason George (Βlacklist και παραγωγή Narcos) θα γράψει το σενάριο, γεγονός που μας εξιτάρει πιο πολύ. Αναμένουμε τον σκηνοθέτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos