O νέος «διπλός» Σάσα Μπάρον Κοέν. Νice!

Δημοσίευση: 17 Φεβ. 2014, 11:47

Κοντεύουν δύο χρόνια από τον «Dictator» και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 31η Ιουλίου του 2015 για να απολαύσουμε εκ νέου τον Σάσα Μπάρον Κοέν.

H νέα κωμωδία του 43χρονου Βρετανού ονομάζεται «Grimsby» και θα ακολουθεί –όπως είχατε διαβάσει πέρσι από εδώ- έναν Βρετανό μυστικό πράκτορα που αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή μαζί με τον χαμένο αδελφό του, έναν χούλιγκαν των γηπέδων, που πίνει αμέτρητες μπύρες.

Η καλή είδηση είναι πως ο Σάσα θα παίζει και τους δύο!

Update 11/7/14: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτό στο Twitter:

Ακόμα μια καλή είδηση είναι πως το σενάριο το γράφει ο Κοέν μαζί με τον Peter Baynham που είχε ξανασυνεργαστεί και στο «Borat» ενώ βοήθεια θα προσφέρει και ο Phil Johnston, σεναριογράφος του εξαιρετικού «Philomena». Σκηνοθετεί ο Λουί Λετεριέ (Transporter, Incredible Hulk, Clash of the Titans, Now you see me) ενός δημιουργού που διαθέτει νεύρο και ρυθμό αλλά και τίποτε άλλο... Το «Grimsby» θα ανοίξει στις ΗΠΑ πλάι σε θηρία όπως τα Αvengers 2, Star Wars, Ant-Man, Ted 2 και τις «επαννεκινήσεις» των Mad Max, Terminator Jurassic Park.

Ο Κοέν παράλληλα μιλώντας για την συμφωνία του για τα τρία επόμενα χρόνια με την Paramount, είπε το ιδανικό: «Οποιοδήποτε στούντιο κυκλοφορεί ταινία στην οποία ο Ντι Κάπριο ρουφάει κόκα από τον πισινό μιας πόρνης, μπορώ να το αποκαλώ σπίτι μου» αναφερόμενος σε μια από τις –πολλές- μεγάλες στιγμές του «Wolf of Wall street»...

Γιάννης Λυμπέρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos