Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ο τηλεοπτικός Χάνιμπαλ Λέκτερ

Δημοσίευση: 27 Οκτ. 2012, 10:06

Πρόκειται για τη νέα σειρά του NBC με τον τίτλο Hannibal που φέρνει στις τηλεοπτικές οθόνες τον περιβόητο Δρ Χάνιμπαλ Λέκτερ, τον ήρωα των βιβλίων του Τόμας Χάρις και κεντρικό χαρακτήρα μιας σειράς ταινιών με προεξάρχουσα την Σιωπή των Αμνών/1991 για την οποία ο Άντονι Χόπκινς κέρδισε βραβείο Όσκαρ.

Τώρα στη θέση του Χόπκινς βρίσκεται ο Δανός Μαντς Μίκελσεν (φωτο), που θα υποδυθεί τον Δόκτωρα στη σειρά που υπογράφει ο Μπράιαν Φούλερ, δημιουργός της σειράς Pushing Dasies/2007 και σεναριογράφος της σειράς Heroes/2006 που προβλήθηκε και στη χώρα μας. Οι τηλεοπτικές περιπέτειες του Χάνιμπαλ θα επικεντρωθούν στη σχέση του με τον Ουίλ Γκρέιαμ, έναν εγκληματολόγο του FBI, χαρακτήρα που θα ζωντανέψει ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Ντάνσι (φωτό κάτω). Ο Λώρενς Φίσπμερν, η Κάρολιν Νταβέρνας και Άαρον Έιμπραμς βρίσκονται ανάμεσα στο υπόλοιπο καστ.

Το NBC έχει παραγγείλει 13 επεισόδια για την πρώτη σεζόν που θα ντεμπουτάρει τον προσεχή Ιανουάριο ενώ το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Μέχρι ωστόσο η σειρά να αποκτήσει trailer, θυμηθείτε αυτό από τη Σιωπή των Αμνών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos