Ο Κρίστοφερ Νόλαν άφησε το σημάδι του στο Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν

Δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2012, 19:46

Το Κινέζικο Θέατρο του Γκράουμαν είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή αξιοθέατα του Χόλιγουντ και στεγάζεται στο νούμερο 6925 της Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες. Η χαρακτηριστική Κινέζικη πύλη άνοιξε την πρώτη της αυλαία το 1927 και έκτοτε πολλές πρεμιέρες έχουν λάβει χώρα αλλά και τρεις απονομές βραβείων Όσκαρ. 

Ο περίβολος του κινηματογράφου φιλοξενεί σε τσιμέντινες πλάκες και τα αποτυπώματα δεκάδων celebrity και σταρ του Χόλιγουντ: τη γροθιά του Τζον Γουέιν, το πούρο του Γκράουτσο Μαρξ, τα πόδιά της Μπέτι Γκρέμπλ. Στη συλλογή ήρθαν να προστεθούν τα αποτυπώματα του χεριού και του ποδιού του Κρίστοφερ Νόλαν σε μια τελετή όπου παραβρέθηκαν πολλά διάσημα ονόματα όπως οι Αν Χαθαγουέι, Μάικλ Κέιν, Κρίστιαν Μπέιλ και Μόργκαν Φρίμαν.

O Νόλαν έχει καταφέρει μέσα σε λίγα σχετικά χρόνια (είναι 42 ετών) να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και δημιουργικούς σκηνοθέτες του Χόλιγουντ κι αν λάβουμε υπόψιν το παλαιόν της παράδοσης και το ότι θεωρείται μεγάλη μια τέτοια τιμή, μπορούμε να πούμε ότι μάλλον διανύει μια κορύφωση στην καριέρα του μέχρι φυσικά την επόμενη...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos