Το Netflix έκοψε το Daredevil

Δημοσίευση: 30 Νοε. 2018, 11:29
Συντάκτης:

Σε μια εντελώς ακατανόητη απόφαση, το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει το Daredevil για 4η σεζόν, παρά τον εξαιρετικό 3ο κύκλο που ακολούθησε άλλες δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, σκοτεινές και εν τέλει απολαυστικές, σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Daybreak" season 1: Καθόλου πειστικό

Το Daredevil ήταν η πρώτη σειρά της Marvel που έκανε πρεμιέρα στον κολοσσό του streaming και έγινε η 3η που κόβεται μετά τα Iron Fist & Luke Cage, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει το Jessica Jones και το Punisher.

Οι φήμες βέβαια έχουν φουντώσει και θέλουν τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney + (που ήδη έχει ανακοινώσει standalone σειρές για Loki, Vision & Scarlett Witch) είναι έτοιμη να προσφέρει στέγη στο Daredevil και να συνεχίσει εκεί.

Η ανακοίνωση του Netflix έκανε λόγο για "εξαιρετική συνεργασία με την Marvel όλη αυτή την τριετία και είμαστε υπερήφανοι για την 3η σεζόν της σειράς, την οποία επιλέξαμε να διακόψουμε όσο βρίσκεται ακόμα στην κορυφή. Είμαστε ευγνώμονες στους φανς που την στήριξαν. Οι τρεις σεζόν θα παραμείνουν στο πρόγραμμά μας, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα εμφανιστεί στις υπόλοιπες σειρές μας που αφορούν στο σύμπαν της Marvel...".

Eδώ η κριτική μας για την 3η σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ