Μεγάλο ρεκόρ το Suicide Squad στο αμερικανικό box office

Δημοσίευση: 8 Aug 2016, 18:30
Συντάκτης:

Μεγάλο εισπρακτικό ρεκόρ για τον μήνα Αύγουστο κατάφερε το «Suicide Squad» στο αμερικανικό box-office.

Η ταινία με τους υπερ-κακούς της DC, κατάφερε παρά τις μέτριες κριτικές, να συγκεντρώσει 135 εκατομμύρια δολλάρια το πρώτο τριήμερο προβολής της δημιουργώντας  ρεκόρ ανοίγματος για τον μήνα Αύγουστο, καθώς κατέρριψε το προηγούμενο που κατείχε το Guardians of the Galaxy (με 94 εκατομμύρια δολάρια). Mάλιστα, αν προστεθούν τα 132 εκατ. δολλάρια από τις υπόλοιπες αγορές, το συνολικό άνοιγμα του φιλμ υπολογίζεται σε 267 εκατ. δολλάρια, αριθμός που του δίνει το Νο 24 όλων των εποχών.

Όπως σας γράψαμε προχθές, σχεδόν 10.000 φαν της ταινίας υπέγραψαν αίτηση που ζητά το κλείσιμο της ιστοσελίδας Rotten Tomatoes επειδή «οι κριτικοί της δίνουν πάντα στις ταινίες του διευρυμένου σύμπαντος της DC άδικα κακές κριτικές». Σημειώνεται ότι το Rotten Tomatoes δεν διαθέτει δικές του κριτικές, αλλά τις συγκεντρώνει από άλλες ιστοσελίδες, βγάζοντας τον βαθμό για το πόσο καλή ή κακή είναι μία ταινία (πόσο φρέσκια ή πόσο σάπια η ντομάτα) ανάλογα με τις κριτικές που συγκεντρώνει.

Το «Suicide Squad» πάντως θεωρείται μάλλον απίθανο να προβληθεί στην τεράστια αγορά της Κίνας, εξαιτίας της σκοτεινής ατμόσφαιρας και της βίας, γεγονός που σαφώς θα επηρεάσει τα συνολικά της εισπρακτικά έσοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos