"The magnificent seven" remake: ο Tom Cruise… καουμπόης;

Μάλλον η αναγέννηση των ταινιών “western” δεν είναι τυχαία συγκυριακά. Προφανώς έχει να κάνει με το ότι η ζωή και η καθημερινότητά μας έχουν καταντήσει πλέον ‘western’ και ως εκ τούτου, σκηνοθέτες και παραγωγοί στο Hollywood σπεύδουν να δημιουργήσουν πάνω στα νέα δεδομένα.
O Tarantino, άλλωστε, ξέρει τι κάνει. Αυτή τη φορά όμως, δε μιλάμε για το Django Unchained, ή κατά δική μας απόδοση «Tζάγκος ο λεύτερος».. Θα ασχοληθούμε με το remake του remake. Σας μπέρδεψα;
Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, Matt Damon και Tom Cruise (τον οποίο βλέπουμε στη φωτό στο παλαιότερω δεκαετιών "Σαμουράι") ετοιμάζονται για τους ρόλους τους στο remake της ταινίας The Magnificent Seven του John Sturges του 1960, μεξικάνικο ουσιαστικά remake της επικής σπουδαίας Γιαπωνέζικης ταινίας The Seven Samurai του Akira Kurosawa (1954).
Στο παλιό The Magnificant Seven τους Καουμπόηδες υποδύονται οι Yul Brynner, Charles Bronson, Steve McQueen και James Coburn. Στο remake που βρίσκεται στα σκαριά θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τον Tom Cruise ως αρχι-καουμπόη (στο ρόλο του Yul Brynner: Xάθηκε, να βάλουν έναν Josh Brolin, έναν Woody Harrelson, έναν Javier Bardem, έστω έναν Di Caprio βρε αδερφέ; Τον Cruise βρήκαν;).
Σύμφωνα με τη Sun, πιθανά είναι ακόμη και τα ονόματα των Matt Damon (στο ρόλο του McQueen), Morgan Freeman και Kevin Costner. Για αυτούς δεν φέρω ενδοιασμούς. Τώρα, για το soundtrack δε γνωρίζουμε ακόμα, αλλά πολύ δύσκολα έως αδύνατον να έχουμε κάτι αντίστοιχο του αριστουργηματικού θέματος του Elmer Bernstein.
Eιρήνη Κατσαρά

ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων