Λίαμ Νίσον: "Τέλος οι ταινίες δράσης"

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2017, 19:31
Συντάκτης:

Ο Λίαμ Νίσον δείχνει να έχει πάρει απόφαση οριστικά το αυτονόητο: ότι θα είναι τουλάχιστον τραγικό η υπόλοιπη καριέρα του να εξελιχθεί σε μια καρρικατουρέ εκδοχή του Σταλόνε και του Σβαρτσενέργκερ, να συνεχίσει δηλαδή να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης μοιράζοντας μπουνιές και κλωτσιές ενώ θα κοντεύει τα 70 του.

Ο 65χρονος σταρ βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να παίξει σε άλλες ταινίες δράσης, ενώ σχολίασε πως η τροπή που πήρε η καριέρα του τα τελευταία χρόνια συνέβη «εντελώς κατά τύχη». Συζητώντας την απόφασή του, ο 65χρονος Neeson παραδέχτηκε πως τα στούντιο συνεχίζουν να του κάνουν σοβαρές προτάσεις για να παίξει σε ταινίες δράσεις, αλλά ο ίδιος δεν θεωρεί ότι μπορεί να γίνει πιστευτός, λόγω της ηλικίας του, ενώ προτιμά να εστιάσει σε πιο δραματικούς ρόλους, όπως στο «Silence» του Mάρτιν Σκορσέζε.

Την τελευταία δεκαετία και μετά το πρώτο «Taken», η καριέρα του Νίσον είχε εξελιχθεί κάπως απρόσμενα, με τον Ιρλανδό ηθοποιό να καταξιώνεται στα 55 του ως action star. Θυμηθείτε επίσης τα «A-team», «The next three days», «Uknown», «The Grey», «Νon-Stop», «Run all night» κλπ κλπ

Η αλήθεια είναι ότι εκκρεμούν ανάλογα δύο φιλμ προσεχώς: Στο «Hard Powder» του Χανς Πέτερ Μόλαντ θα υποδυθεί τον οδηγό εκχιονιστικού που τα βάζει με εμπόρους ναρκωτικών, ενώ στο «The Commuter» του Ζομ Κολέ Σερά θα είναι ο ασφαλιστής ο οποίος μπλέκεται άθελά του σε μια εγκληματική συνωμοσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos