Η τελευταία ταινία του Κέβιν Σμιθ;

Δημοσίευση: 9 Ιαν. 2012, 13:39

Μετά το Red State, το οποίο δίχασε θεατές, φανς και κριτικούς (προσωπικά δεν με δίχασε καθόλου), ο Kevin Smith δήλωσε ότι το νέο του εγχείρημα με τίτλο Hit Somebody αναμένεται να είναι και η τελευταία του σκηνοθετική απόπειρα, τουλάχιστον όσον αφορά τις ταινίες.

Αρχικά σχεδιασμένο να πλασαριστεί ως διλογία, ο Smith δήλωσε ότι αν και γράφει το σενάριο για τη δεύτερη ταινία, θα κάνει τελικά μία η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 150 λεπτά. Στόχος του είναι να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Ιούνιο ώστε να προλάβει να την προβάλει στο φεστιβάλ του Sundance το 2013.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή ενός παίκτη χόκεϊ επί πάγου, ο οποίος αφήνει τα τοπικά πρωταθλήματα για τα μεγάλα σαλόνια. Ο πιτσιρικάς Nicholas Braun του Red State πολύ πιθανό να ενσαρκώσει τον ήρωα. Κατά βάθος κάτι μου λέει ότι το Hit Somebody δεν θα είναι η τελευταία ταινία του σκηνοθέτη.

Ο Kevin Smith έχει τον τρόπο του να χειρίζεται το μάρκετινγκ και να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, για καλό ή για κακό. Αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Αγγελική Ρούσκα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos