Η νέα κωμωδία του ΗΒΟ απ' το δημιουργό του The Office

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2012, 19:49

Τον "αυθάδη" βρετανό κωμικό Ρίκι Τζερβέις μάλλον τον γνωρίζετε. Εκείνος που είναι σχετικά άγνωστος στο ελληνικό κοινό είναι ο Στίβεν Μέρτσαντ, το alter ego του Τζερβέις μαζί με τον οποίο έχει συγγράψει το The Office, το Extras και πιο πρόσφατα το Life's Too Short (για το οποίο σας είχαμε μιλήσει ΕΔΩ).

Τώρα ο γίγαντας των τηλεοπτικών επιτυχιών που είναι το ΗΒΟ του παρήγγειλε ένα πιλοτικό επεισόδιο για μια σειρά με τον τίτλο "Hello Ladies" στην οποία θα υποδύεται έναν άχαρο άγγλο που αναζητά τη γυναίκα των ονείρων του στο Λος Άντζελες. Σε σενάριο των συγγραφέων του Bad Teacher και δεδομένου του "χιούμορ αμηχανίας" που χαρακτηρίζει τη μέχρι τώρα κωμική πορεία του Μέρτσαντ, ένα τέτοιο sitcom ενδέχεται να βγάλει πολύ γέλιο, αφήστε που θα είναι σίγουρα μη πολιτικό ορθό αν λάβουμε υπόψιν το συνολικό lifestyle μοντέλο της Καλιφόρνια. 

Η σειρά θα βασιστεί στο επιτυχημένο stand up show του Μέρτσαντ με τον ίδιο τίτλο από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδεικτικά στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο.

Μιχάλης Κωνσταντέλλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos