Η Αντζελίνα Τζολί και ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2016, 20:28
Συντάκτης:

Στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι χιλιάδες πρόσφυγες, βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί.

Η διάσημη σταρ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην πύλη Ε1 για να την υποδεχτούν. Η ηθοποιός βρέθηκε κοντά τους, συνομίλησε με παιδιά και έσφιξε τα χέρια τους. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα. Νωρίτερα, μέσα σε κοντέινερ, συνάντησε μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων.

Η Τζολί έφτασε νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Μετά την επίσκεψη στον Πειραιά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις με κατεύθυνση τον Ελαιώνα.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την ιδιότητα της Πρέσβειρας Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, συνάντηση που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση και υπογράμμισε την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos