Το Hollywood επισκέπτεται τα Τρίκαλα

Το Hollywood επισκέπτεται τα Τρίκαλα
Δημοσίευση: 3 Φεβ. 2019, 15:39
Συντάκτης:

Το Hollywood ανακαλύπτει τα Τρίκαλα.

ΣΧΕΤΙΚΑO Λούκα Γουαντανίνο θα σκηνοθετήσει το remake του Σημαδεμένου

Η αφορμή: η αµερικανική ταινία δράσης «Born to be murdered» του Ιταλού σκηνοθέτη Φερντινάντο Κίτο Φιλοµαρίνο, τα γυρίσµατα της οποίας θα γίνουν σε Αθήνα και Τρίκαλα και το σενάριό της βασίζεται σε οµότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 1945.

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής Faliro House Productions, που µεταξύ άλλων είχε συµµετάσχει στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιµου και το «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, είχε συνεργαστεί µε τον Φιλοµαρίνο στην πρώτη του ταινία, «Αντωνία», το 2015.

Τα γυρίσµατα θα γίνουν στα Τρίκαλα 18-25 Φεβρουαρίου, σε δηµοτικούς χώρους, ύστερα από άδεια που έδωσε ο Δήµος Τρικκαίων, κυρίως στον Μύλο Ματσόπουλου, όπου η παραγωγή βρήκε ένα ιδανικό σηµείο, µε εντυπωσιακά κτίσµατα. Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν, αλλά στην παραγωγή θα συμμετάσχει ο Λούκα Γκουαντανίνο, με τον Φιλομαρίνο να αποτελούσε βοηθό σκηνοθέτη στα «Suspiria» & «Call me by your name».

Με τον Γκουντανίνο έχουν συνεργαστεί επίσης στο φιλµ «I am love», που είχε µια πετυχηµένη πορεία στις ΗΠΑ, ενώ η µικρού µήκους ταινία του «Diarchy» του έδωσε το 2010 ένα από τα βραβεία στο 63ο Φεστιβάλ του Λοκάρνο.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 3 Φεβ. 2019, 15:39
Ενημέρωση: 3 Φεβ. 2019, 15:39
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870