ΣΕΙΡΕΣ

H 7η σεζόν του GoT έσπασε κάθε ρεκόρ παράνομου download

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2017, 13:54
Συντάκτης:

Τα επεισόδια της προτελευταίας σεζόν κατέβηκαν παράνομα πάνω από ένα δισεκατομμύρια φορές.

Το «Game of Thrones» είναι χωρίς αμφιβολία ένα τηλεοπτικό φαινόμενο χωρίς προηγούμενο και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν, καθώς κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα πειρατικά downloads στην ιστορία.

Έναν «τίτλο τιμής» που επιβεβαιώθηκε και στην 7η σεζόν.

Σε άρθρο του το Tvweb σημειώνει πως η 7η σεζόν έχει σπάσει μεν νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά (με κάθε επεισόδιο να έχει μέσο όρο 30,6 εκατομμύρια θεατές σε όλες της πλατφόρμες του HBO), παράλληλα όμως –σύμφωνα με το TorrentFreak- το κάθε επεισόδιο του ίδιο κύκλου «κατέβηκε» περίπου 150 εκατομμύρια φορές μέσω παράνομων υπηρεσιών streaming και σελίδες torrent, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά τα επεισόδια του έβδομου κύκλου κατέβηκαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές.

Το άρθρο του TorrentFreak υπογραμμίζει πως τα υψηλά ποσοστά πειρατικών downloads και stream οφείλονται κατά ένα βαθμό στις πρόσφατες διαρροές. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση του έκτου επεισοδίου, το οποίο είχε διαρρεύσει μέρες πριν την επίσημη προβολή και έχει περισσότερα downloads και streams σε σχέση με το φινάλε του έβδομου κύκλου. 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2017, 13:54
Ενημέρωση: 8 Σεπτεμβρίου 2017, 13:54
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos