Νεκρός σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Πολ Γουόκερ, σε ηλικία 40 ετών

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2013, 11:16

Nεκρός κατέληξε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα, ο Πολ Ουόκερ.

Ο 40χρονος συμπρωταγωνιστής των Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον στα υπερεπιτυχημένα "Fast & Furious" (και ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα το Νο 7) πέθανε ακαριαία, όταν το αμάξι που οδηγούσε φίλος του, όταν επέστρεφαν από γκαλά για τα θύματα του Τυφώνα Γιολάντα στις Φιλιππίνες, προσέκρουσε σε αντικείμενο, έχασε την πορεία του και τυλίχθηκε στις φλόγες...

Και φυσικά μιλάμε για μια απόλυτη τραγική ειρωνία αν σκεφτεί ότι είχε μάθει να οδηγεί σχεδόν επαγγελματικά για να ανταπεξέλθει στις δύκσολες σκηνές των "Fast & Furious". Και απλά, έτυχε να μην οδηγεί ο ίδιος...

To μότο της ζωής του: "Πιστεύω ότι πρέπει να ζεις στα όρια ή αλλιώς να κάθεσαι σπίτι σου. Ή θα τα δίνεις όλα για να πετυχαίνεις τους στόχους σου με πλήρη αφοσίωση σε αυτό που κάνεις ή μην ασχολείσαι καθόλου..."

Ο συμπρωταγωνιστής του, Βιν Ντίζελ, συντετριμμένος μετά τον χαμό του ανέβασε μία φωτογραφία τους μαζί στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Αδελφέ μου θα μου λείψεις πολύ. Έχω μείνει εμβρόντητος. Ο παράδεισος θα έχει έναν ακόμα άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Τα "Fast & Furious" εκτόξευσαν την καριέρα του ηθοποιού με το ευγενές και clean cut παρουσιαστικό, ενώ ίσως τον θυμάστε επίσης στα "Pleasantville", "The skulls", "Timeline", "Into the blue", "Takers", αλλά και το εξαιρετικό "Running scared", την καλύτερη ερμηνεία του.

Κρίμα.

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos