Αμέτρητοι σταρ στη νέα ταινία του Ξαβιέ Ντολάν

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2015, 21:17
Συντάκτης:

Tα 360.000.000 (ναι, σωστά είναι τα μηδενικά) views ξεπέρασε το video clip του Hello σκηνοθετημένο από τον Ξαβιέ Ντολάν για την Adele, μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Το λες επιτυχημένο.

Mόλις κυκλοφόρησε ότι η Βρετανή τραγουδίστρια και ο Καναδός σκηνοθέτης ετοιμάζονται για κάτι πιο γκράντε. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της και μάλιστα στη νέα ταινία του, «The Death and Life of John F. Donovan», όπου της προτάθηκε ένας μικρός ρόλος.

Για το συγκεκριμένο φιλμ και το all star καστ του (Τζέσικα Τσαστέιν, Κιτ (Τζον Σνόου) Χάρινγκτον, Σούζαν Σαράντον και Κάθι Μπέιτς), οι πιθανότητες να δεχθεί η Adele δεν είναι λίγες, καθώς η ίδια σχολίασε ότι θα της άρεσε κάποια στιγμή να δοκιμάσει την υποκριτική.

Update 17/7/16: Προσθέστε στο καστ Νάταλι Πόρτμαν, Νίκολας Χουλτ, Μπέλα Θορν, Τάντι Νιούτον, Μάικλ Γκάμπον (τον οποίο μάλλον αγαπάει ιδιαίτερα ο σκηνοθέτης μιας και το όνομά του είναι γραμμένο δύο φορές στην αφίσα...), Τέιλορ Κιτς και το πρώτο πόστερ και το εγχείρημα αποκτά σαφές ενδιαφέρον!

Υπόθεση: η ιστορία ενός μικρού αγοριού που αλληλογραφεί με έναν αστέρα του Χόλιγουντ...

Update 12/5/17: Οι πρώτες φωτό δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Update 25/1/19: Επιτέλους, μετά από μεγάλη καθυστέρηση (που φανερώνει ίσως προβλήματα στο posto production;), ανέβηκε το επίσημο τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos