O Ξαβιέ Ντολάν σκηνοθετεί την επιστροφή της Adele

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2015, 12:00

Ο Καναδός σκηνοθέτης Ξαβιέ Ντολάν, δημιουργός μόλις στα 19 του χρόνια, του "Σκότωσα τη Μητέρα Μου" το 2009, και του περσινού "Mommy", είναι ο άνθρωπος πίσω από την επιστροφή της Adele. 'Η πιο σωστά, του... οπτικού της μέρους, καθώς ο 26χρονος σκηνοθετεί το video για το τραγούδι "Hello", μια δραματική ιστορία χωρισμού με τον Αμερικανό ηθοποιό και τραγουδιστή Tristan Wilds ("The Wire", "Law & Order") να είναι το αγόρι της. "Με έκανε να θέλω να γίνω ηθοποιός. Με έκανε να κλάψω" δηλώνει η 27χρονη Βρετανή για τον Ντολάν.
Το αποτέλεσμα, είναι μια καλογυαλισμένη "παραγγελιά" με συνεχή κοντινά στα μάτια της Adele, αλλά η αλήθεια είναι πως τα εκατομμύρια των οπαδών της, που γουστάρουν τη φωνή της, θα "νιώσουν" το δράμα του κλιπ. Ο νέος δίσκος της με τίτλο "25" κυκλοφορεί στις 25 Νοεμβρίου, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το "21" ενός από τους πιο πετυχημένους δίσκους στην ιστορία της μουσικής.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos