Τομ Χανκς και Ρίτα Ουίλσον κόλλησαν κορονοϊό.

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2020, 05:17
Συντάκτης:

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον πανδημικό κορονοϊό και αποτελεούν έτσι τους πρώτους σταρ που προσβλήθηκαν από τον ιό COVID-19.

<a href="/nea/apo-22-noemvrioy-oloi-oi-kinimatografoi-tha-leitoyrgoyn-os-covid-free/65496">Από 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑπό 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free

Το παντρεμένο ζευγάρι (αμφότεροι 63 ετών) βρίσκονται στην Αυστραλία για τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν σχετικά με τον Έλβις Πρίσλεϊ η οποία ξεκίνησε παραγωγή, με τον Χανκς να υποδύεται τον μάνατζερ του μυθικού τραγουδιστή, Τομ Πάρκερ.

«Καλησπέρα σας φίλοι μου. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώσαμε απότομα αρκετά κουρασμένοι, με ρίγη και κάποιους πόντους στο σώμα, αλλά και ελαφρύ πυρετό. Με  βάση τα συμμπτώματα σε αυτές τις περιπτώσεις, εξεταστήκαμε αμέσως για τον κορονοϊό, στο οποίο τα δείγματα μας εμφανίστηκαν θετικά. Τι κάνουμε τώρα; Οι θεράποντες γιατροί έχουν εκπονήσει ένα πρωόκολλο, για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, το οποίο πρέπει και θα ακολουθήσουμε αυστηρά, μπαίνοντας σε καραντίνα, ώστε να μην μεταφερθεί ο ιός αλλού. Θα σας κρατούμε ενήμερους».

Να θυμίσουμε (χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών) ότι ο Χανκς πάσχει από διαβήτη, πάθηση η οποίο αποδυναμώνει το ανοσιοποιητικό σύστημα…

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Περάστικά εννοείται και για τους δύο.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2020, 05:17
Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2020, 05:21
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos