Όταν ο Τομ Χανκς ανάκαλυψε τον Έλβις

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 20:33
Συντάκτης:

Πως θα σας φαινόταν σε μια βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ, ο σταρ να είναι ο… μάνατζέρ του;

<a href="/nea/o-mpaz-loyrman-metatrepei-tin-tainia-australia-se-seira/68921">O Μπαζ Λούρμαν μετατρέπει την ταινία "Australia" σε σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Μπαζ Λούρμαν μετατρέπει την ταινία "Australia" σε σειρά

Κι όμως, έτσι το έχει φανταστεί ο Μπαζ Λούρμαν που αναμένεται να σκηνοθετήσει το (χωρίς τίτλο προς το παρόν) βιογραφικό φιλμ του κορυφαίου rock’n’roll αστεριού.

Επέλεξε λοιπόν τον Τομ Χανκς στον ρόλο του Συνταγματάρψη Τομ Πάρκερ, του ατζέντη που ανακάλυψε τον Έλβις Πρίσλεϊ σε νεαρή ηλικία και έκτοτε τον μανάτζαρε αποκλειστικά, ήταν μάλιστα υπεύθυνος τόσο για την συμφωνία ρεκόρ του Πρίσλεϊ με την εταιρεία RCA, αλλά και τις όποιες κινηματογραφικές εμφανίσεις του.

Μάλιστα ο Χανκς έδειξε πολύ ζεστός και το πρότζεκτ αναμένεται άμεσα να προσελκύσει επενδυτές και να ξεκινήσει παραγωγή.

Ο Λούρμαν (ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Γκρεγκ Πιρς) αναζητά κάποιον νεαρό και σχετικά πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό για τον ρόλο του Έλβις.

Ίσως ριψοκίνδυνη επιλογή, ίσως και ιδιοφυής. Θα δείξει.

Ο Χανκς πάντως κοντεύει να αποκτήσει… εξειδίκευση σε ρόλους αληθινών προσώπων: αστροναύτης Jim Lovell στο “Apollo 13”,  αρχισυντάκτης της Washington Post, Ben Bradlee στο “The Post”, πιλότος Chesley Sullenberger στο “Sully”, καπετάνιος Richard Phillips στο “Captain Phillips”, Walt Disney στο “Saving Mr. Banks”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos