Τι ετοιμάζει ο Κουέντιν Ταραντίνο για το Netflix;

Τι ετοιμάζει ο Κουέντιν Ταραντίνο για το Netflix;
Δημοσίευση: 2 Aug 2019, 18:24
Συντάκτης:

Το έκανε και με το "Hateful Eight" (άσχετα αν δεν έχουμε δει ακόμη στο ελληνικό, την κατά 42 λεπτά μεγαλύτερη εκδοχή του) στο Netflix, ετοιμάζεται να το κάνει και με το "Once Upon A Time In Hollywood". 

ΣΧΕΤΙΚΑ42 λεπτά περισσότερο "Hateful Eight" στο Netflix

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει αφήσει αρκετές σκηνές εκτός του τελικού cut της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του που στην Ελλάδα θα δούμε στις 22 Αυγούστου. 

Όπως έγραψε ο κριτικός των New York Times, Κάιλ Μπιουκάναν, ο αγαπημένος δημιουργός ετοιμάζει μια μεγαλύτερη εκδοχή του "Once Upon A Time In Hollywood", την οποία θα παρουσιάσει προσεχώς στο Netflix, με την μορφή μίνι σειράς.

 

 

Καταρχήν ανυπομονούμε να δούμε το φιλμ αυτό καθ'αυτό και φυσικά στην συνέχεια να απολαύσουμε και το extended version ενός φιλμ από τα πιο πολυαναμενόμενα της χρονιάς, αν ευδοκιμήσουν οι φήμες.

Και με δεδομένο, ότι ο Τάρα έχει εκφράσει την επιθυμία του να παράξει και μια τηλεοπτική σειρά, μην εκπλαγείτε αν το πράξει στο Netflix μελλοντικά...

Update 5/9/19: Το επιβεβαίωσε και ο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Μπραντ Πιτ, στην πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times (όπου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε): "Ο Κουέντιν έχει κάνει συζητήσεις για μία streaming εκδοχή του "Once upon a time in Hollywood" με την μορφή μίνι-σειράς σε αρκετά επεισόδια. Είναι μία ιδέα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και που παρέχει χώρό και χρόνο για να επεξεργαστείς και να παρουσιάσεις πιο αναλυτικά το όραμά σου".

Δημοσίευση: 2 Aug 2019, 18:24
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Horse girl

Horse girl

Σύνοψη: Η Sarah είναι μία γλυκιά outsider, αμήχανη, ελαφρώς θλιμμένη, καμία φορά λίγο αφελής,...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592