Το Squid Game εκθρόνισε το Game Of Thrones σε δημοφιλία στο YouTube

Δημοσίευση: 11 Νοε. 2021, 18:13
Συντάκτης:

Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτει τα ρεκόρ η κορεάτικη σειρά «Squid Game» που αποτελεί πλέον το δημοφιλέστερο πρόγραμμα του Netflix όλων των εποχών.

<a href="/home-cinema-streaming/atlas/70021">Atlas</a>ΣΧΕΤΙΚΑAtlas

Σύμφωνα με το Variety, το Squid Game είναι η δημοφιλέστερη σειρά στον κόσμο, από πλευράς θεάσεων και στο YouTube, επισκιάζοντας ακόμη και το Game Of Thrones.

Τα στοιχεία που δίνει η εταιρεία ανάλυσης περιεχομένου Vobile, δείχνουν πως το Squid Game έχει συγκεντρώσει 17 δισεκατομμύρια προβολές σε τρέιλερ, χιουμοριστικά βίντεο, αναπαραστάσεις θρυλικών σκηνών της σειράς από θαυμαστές και άλλες αναρτήσεις με θέμα τη σειρά στο YouTube.

«Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε στο Variety ο Τζάρεντ Νέιλορ, αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της Vobile. Η εταιρεία εντοπίζει και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο διαμοιράζονται έργα πνευματικής ιδιοκτησίας και συν-χρησιμοποιούνται στον ψηφιακό χώρο.

Η Vobile εκτιμά ότι οι 17 δισεκατομμύρια προβολές προέρχονται από 129.000 βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο YouTube. Αυτά τα βίντεο μετρούν επίσης 533 εκατομμύρια αντιδράσεις (likes, dislikes και σχόλια).

Την ίδια ώρα, το Game Of Thrones είχε οκτώ σεζόν και πάνω από μια δεκαετία στον κυβερνοχώρο για να συγκεντρώσει 16,9 δισεκατομμύρια προβολές από 430.000 αναρτήσεις βίντεο. Μια επίδοση την οποία ξεπέρασε ήδη το Squid Game σε κάτι περισσότερο από 8 εβδομάδες.

Ο δημιουργός του Squid Game επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής από το Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Greatest Hits

The Greatest Hits

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Μετά τον χαμό του φίλου της, Μαξ, σε τροχαίο δυστύχημα, η Χάριετ βιώνει...
1 ημέρα
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos