Πληρωθείτε 500 ευρώ για να φάτε πίτσα και να δείτε Netflix

Πληρωθείτε 500 ευρώ για να φάτε πίτσα και να δείτε Netflix
Δημοσίευση: 22 Ιαν. 2021, 20:04
Συντάκτης:

Δώστε βάση και βιαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή! 

ΣΧΕΤΙΚΑΟι Πειρατές της Καραϊβικής έχουν ντοκιμαντέρ

Tο Netflix είναι με τεράστια φόρμα εδώ και πολλούς μήνες και αυτή τη φορά έρχεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάποιον/α τυχερό/η, μιας και θα μπορέσει να απολαύσει πρόγραμμα μαζί με φαγητό και να πληρωθεί.

Το σάιτ Bonus Finder αποφάσισε να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα πίτσας στις 9 Φεβρουαρίου και μπράβο του γιατί θα το κάνει απλά φανταστικά.

Θα δώσει σε δύο άτομα την ευκαιρία να δουν τρεις σειρές και να καταβροχθίσουν (διότι μόνο έτσι τρώγεται) δωρεάν πίτσα, με μοναδική υποχρέωση να γράψουν ένα κείμενο με εντυπώσεις τόσο από τις σειρές, αλλά και την ποιότητα της πίτσας που γεύτηκαν! Θα κρίνουν τις σειρές με βάση το σενάριο, το πόσο “Netflix and Chill” είναι, την ποιότητα των ηθοποιών, ικανοποίηση από τα τέλος) αλλά και την πίτσα (εμφάνιση, μέγεθος, γεύση, υλικά, value for money).

Οι σειρές από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξει ο τυχερός/ή της κλήρωσης είναι αυτές: The Queens Gambit  /  Bridgerton  /  Lupin  /  Bling Empire  /  Night Stalker  /  The Hunt For a Serial Killer  /  Cobra Kai  /  Surviving Death  /  Ozark  /  Virgin River  /  The Umbrella Academy  /  Ratched  /  Below Deck ή και μία ακόμη που δεν ανήκει σε αυτήν την λίστα, αλλά θέλει πολύ να δει. .

Αυτό θα ήταν αρκετό, αλλά έχει και άλλο. Θα πληρωθούν κιόλας από 500 δολλάρια ο κάθε ένας!

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ?

Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι ο διαγωνισμός αφορά μόνο τις ΗΠΑ, διότι όπως αναφέρει στους όρους του διαγωνισμού, "μετά από παγκόσμιο ενδιαφέρον, εκτός από τον ικητή που θα προέρχεται από ΗΠΑ ή Καναδά, θα κληρωθεί και άλλος ένας από ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο". 

ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΟΥΜΕ?

ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Πρώτη δημοσίευση:: 22 Ιαν. 2021, 20:04
Ενημέρωση: 22 Ιαν. 2021, 20:05
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dear Comrades!

Dear Comrades!

Σύνοψη: Στις 2 Ιουνίου οτου 1962, οι εργάτες ενός εργοστασίου ατμομηχανών στην πόλη Νοβοτσερκάσκ...
10 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870