Oscars 2022: Που μπορείτε να δείτε τις βραβευμένες ταινίες

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2022, 15:29
Συντάκτης:

To CODA ήταν η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη στην απονομή των 94ων Βραβείων Όσκαρ, με την ταινία της Σίαν Χέντερ, να αποτελεί ένα υπέροχο, εύστοχο και ουσιαστικό ριμέικ του γαλλικού "Η οικογενεια Μπελιέ" και παρά το γεγονός ότι η δημιουργός του δεν χώρεσε στην πεντάδα των υποψήφιων για Όσκαρ σκηνοθετών, η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου φιλμ, διασκευασμένου σεναρίου, αλλά και Β' Ανδρικού Ρόλου για τον υπέροχο Τρόι Κότσερ. Την ταινία μπορείτε να την δείτε στο Apple TV όπου στριμάρει πολύ καιρό τώρα και σας έχουμε γράψει την άποψή μας αρκετούς μήνες πριν. 

<a href="/nea/am-i-being-unreasonable-odyniro-kai-geloio-tis-anthropinis-yparxis/69760">"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Am I Being Unreasonable?": Το οδυνηρό και το γελοίο της ανθρώπινης ύπαρξης

Που μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες βραβευμένες ταινίες;

Το "The power of the dog" πήρε Όσκαρ για την σκηνοθεσία της Τζέιν Κάμπιον. Μπορείτε να το δείτε στο Netflix. 

Ο Ουίλ Σμιθ πήρε Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το "King Richard". Μπορείτε να το δείτε από τον κατάλογο Premium Video On Demand (PVOD) της Vodafone TV. 

To "Dune" του Ντενί Βιλνέβ πήρε 6 Όσκαρ: Ήχο, Οπτικά Εφέ, Μοντάζ, Φωτογραφία, Μουσική, Καλλιτεχνική Διεύθυνση. Μπορείτε να το δείτε από τον κατάλογο Premium Video On Demand (PVOD) της Cosmote TV. 

To "Εncanto" κέρδισε το Όσκαρ Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Προβάλλεται ακόμη στις ελληνικές αίθουσες. 

To "Summer of soul" κέρδισε το Όσκαρ Ντοκιμαντέρ. Μπορείτε να το δείτε από τον κατάλογο Premium Video On Demand (PVOD) της Cosmote TV. 

Το Belfast κέρδισε Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Προβαλλόταν στις ελληνικές αίθουσες πριν λίγο, προσεχώς σε VOD. 

To "Drive my car" κέρδισε Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας. Τον Οκτώβριο στις ελληνικές αίθουσες. 

Το "The eyes of Tammy Faye" για το οποίο η Τζέσικα Τσαστέιν κέρδισε Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες, προφανώς θα το δούμε προσεχώς σε VOD. 

To "West Side Story" για το οποίο η Αριάνα Ντεμπόουζ πήρε Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου, προβαλλόταν μέχρι πριν λίγο στις ελληνικές αίθουσες. Προσεχώς σε VOD. 

Το "Army of the dead" πήρε το "Όσκαρ Δημοφιλούς Ταινίας". Στριμάρει στο Netflix. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos