Ο σκηνοθέτης του Vox Lux συγκέντρωσε φοβερό καστ

Δημοσίευση: 5 Σεπτεμβρίου 2020, 16:57
Συντάκτης:

Νέα ταινία περιμένουμε από τον Brady Corbet με τον τίτλο The Brutalist στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Joel Edgerton, η Marion Cottillard, ο Mark Rylance, ο Sebastian Stan,  ο Raffey Cassidy και η Stacy Martin και αν κρίνουμε από το καστ σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον. Τους δύο τελευταίους μάλιστα τους έχουμε ξαναδεί σε ταινία του Corbet και συγκεκριμένα στο Vox Lux.

Η ταινία θα εξιστορεί τριάντα χρόνια από την ζωή ενός καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, όταν ο αρχιτέκτονας Laszlo Toth (Edgerton) και η σύζυγός του Erszebet (Cotillard) εγκαταλείπουν την μεταπολεμική Ευρώπη και γίνονται μάρτυρες της ανάδειξης της μοντέρνας Αμερικής με στόχο να ξαναφτιάξουν την ζωή και την καριέρα τους, ένας μυστηριώδης και πλούσιος πελάτης (Rylance) θα εμφανιστεί. Το πρότζεκτ πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2021.

«Μέσα σε ένα ανανεωμένο κύκλο λαϊκισμού και προκαταλήψεων στον 21ο αιώνα, το The Brutalist είναι μια ταινία που γιορτάζει τους θριάμβους των πιο τολμηρών οραματιστών. Είναι το έργο που είναι πιο κοντινό στην καρδιά μου και στην ιστορία της οικογένειάς μου. Ανυπομονώ λοιπόν να επανενωθώ με πολλούς στενούς συνεργάτες μου καθώς και μερικούς συναρπαστικούς νέους», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Το The Brutalist θα είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Corbet (σεναριογράφου και πρωταγωνιστή στο εξαιρετικό Simon Killer, μην ξεχνάμε), έπειτα από το Childhood of a Leader που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2015 και το Vox Lux με την Natalie Portman και τον Jude Law. Για άλλη μια φορά στρέφεται στο παρελθόν για να κοιτάξει εκ νέου το παρόν, βλέποντας μια Αμερική διαφορετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos