O Ντένζελ Ουάσινγκτον στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων!

Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2019, 14:02
Συντάκτης:

Mια είδηση που προσωπικά με κάνει να καμαρώνω ένα τσικ περισσότερο, διότι κατάγομαι και από την ευρύτερη περιοχή.

Για το «Born to be murdered» σε σκηνοθεσία Φερνινάντο Φιλομαρίνο και παραγωγή Λούκα Γκουαντανίνο, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές.

Τόσο για τα γυρίσματα σε Τρίκαλα και Μετέωρα αρχικά, αλλά και για τις σκηνές που γυρίστηκαν στο Σύνταγμα, στο κέντρο τα Αθήνας.

Γυρίσματα όμως έγιναν και στην Ήπειρο και μάλιστα στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, περιοχή όπου εκτός του πρωταγωνιστή Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (που γνωρίσαμε από το BlackKklansman του Σπάικ Λι και θα δούμε στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν), επισκέφθηκε και ο πατέρας του που δεν είναι άλλος από τον… Ντένζελ Ουάσινγκτον!

«Θα αγάλλεται η ψυχή της Mαρίκας Kοτοπούλη της μεγάλης ιέρειας της υποκριτικής τέχνης, γιατί το Τσεπέλοβο, το χωριό της, ζει στιγμές χολιγουντιανού μεγαλείου» έγραψε με ενθουσιασμό στο epirusPost.gr ο τυχερός οφθαλμίατρος Γιάννης Φερεντίνος, ο οποίος είδε με τα μάτια του τον σταρ του Χόλιγουντ και τον γιο του στα γυρίσματα του φιλμ που έγινε στο πανέμορφο Ζαγοροχώρι και φωτογραφήθηκε μαζί τους, με φόντο τα αγέρωχα βουνά της οροσειράς της Πίνδου.

«Τα γυρίσματα γίνονται  στο Τσεπέλοβο, στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους. Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό μας, γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου, καθημερινά μας εντυπωσίασαν με πρωτόγνωρες για εμάς σκηνές γυρισμάτων της ταινίας. Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο πατέρας του πρωταγωνιστή, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, τίμησε με την παρουσία του για δύο μέρες το χωριό μας ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα» ανέφερε ο κ. Φερεντίνος, ο οποίος περιέγραψε και το πώς πέρασε στο Τσεπέλοβο ο τιμημένος με δύο Οσκαρ (για το «Glory» το 1990 και για το «Training Day» το 2002), Ουάσινγκτον. «Απλός και προσηνής ο Ντένζελ Ουάσινγκτον καθώς και η γυναίκα του, κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού μας και παρακολούθησαν τα γυρίσματα  στα οποία  ο γιος τους πρωταγωνιστούσε. Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα  στην πλατεία. Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους. Φαίνεται όσο ψηλά και φωτεινά είναι αυτά τα αστέρια του Χόλιγουντ, τόσο κατεβαίνουν χαμηλά στη γη που τα πιάνεις στην παλάμη σου και μιλάς μαζί τους. Ετσι είχα και εγώ τη χαρά να συνομιλήσω με τoν πατέρα και υιό Ουάσινγκτον, να τους πω δυο λόγια για το χωριό μου και την περιοχή μας και να φωτογραφηθώ μαζί τους. Σαν Τσεπελοβίτης ήθελα να ευχαριστήσω, από τον φιλόξενο ιστότοπο σας, όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτά τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα οποία προσέθεσαν οικονομική και όχι μόνο αξία στο Τσεπέλοβο» κατέληξε το «ρεπορτάζ» του υπερήφανου Τσεπελοβίτη, με τη φωτογραφία του ανάμεσα στους δύο Ουάσινγκτον.

Ελπίζω να τον κεράσατε καμιά σπέσιαλ πίτα τον Ντένζελ, ε!

Πρώτη δημοσίευση: 10 Απριλίου 2019, 14:02
Ενημέρωση: 10 Απριλίου 2019, 14:02
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos