O Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2024, 13:43
Συντάκτης:

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι δείχνει να αφήνει τις παλιές συνήθεοες (ταινία κάθε 2, 3 ή 4 χρόνια) και έναν μόλις χρόνο μετά το "The Whale" έχει ήδη δρομολογήσει διάφροά πρότζεκτ, μένει να δούμε ποιο θα δούμε πρώτο από όλα αυτά στη μεγάλη οθόνη.

<a href="/nea/o-ntaren-aronofski-tha-skinothetisei-ti-viografia-toy-ilon-mask/69029">Ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Ίλον Μασκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Ίλον Μασκ

Ή μάλλον αυτό το πολύ εντυπωσιακό έχει ήδη προβληθεί στις ΗΠΑ (εδώ ποτέ γιατί δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές). 

Περιμένουμε την βιογραφία του Ίλον Μασκ (που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει παραγωγή), αλλά και το "Adrift" με τον Τζάρεντ Λέτο που προς το παρόν έχει μπει στο pause. 

Οπότε όλα δείχνουν ότι η επόμενη ταινία του θα είναι το "Caught stealing" με πρωταγωνιστή έναν από τα φρέσκα "καυτά" ονόματα του Χόλιγουντ .

Φρέσκος από το Dune 2 και το Elvis, ο Όστιν Μπάτλερ θα αναλάβει τον ρόλο του Χανκ Τόμπσον, "ενός πρώην παίκτη μπέιζμπολ που η ζωή του έχει πάρει την κατηφόρα, ο οποίος μπλέκεται άθελά του σε έναν άγριο αγώνα για επιβίωση στον εγκληματικό υπόκοσμο της δεκαετίας του '90 στη Νέα Υόρκη", Ήδη έχουμε καταλάβει ότι ο Όστιν είναι διατεθειμένος να "στραπατσάρει" τα όμορφα μούτρα του και καλά θα κάνει και ποιος καταλληλότερος για αυτό από τον Ντάρεν 

Η ταινία θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Τσάρλι Χιούστον (Gotham), ο οποίος θα αναλάβει και το σενάριο της ταινίας, με τον Αρονόφσκι να δηλώνει πανέτοιμος: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τους φίλους μου στη Sony για να μεταφέρουμε στην μεγάλη οθόνη ατρό το roller coaster αδρεναλίνης. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Όστιν και να γυρίσω ξανά ταινία στην αγαπημένη μου Νέα Υόρκη". 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos