Ο Michael J. Fox εγκαταλείπει την υποκριτική

Ο Michael J. Fox εγκαταλείπει την υποκριτική
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2020, 15:21
Συντάκτης:

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από το Back to Future και έγινε παγκοσμίως γνωστός, ο Michael J. Fox, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική για λόγους υγείας. Την απόφασή του ανακοίνωσε μέσα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο, No Time Like the Future, όπου γράφει πως πλέον δεν μπορεί να το διαχειριστεί. «Έρχεται ο καιρός για όλα και η εποχή όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και αποστήθιζα επτά σελίδες είναι πίσω μου. Τουλάχιστον για τώρα. Θα μπορούσε να αλλάξει γιατί όλα αλλάζουν. Αλλά αν αυτό είναι το τέλος της υποκριτικής μου καριέρας, ας είναι».

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με την νόσο του Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία 29 ετών και είχε αρχικά αποσυρθεί το 2000 όταν τα συμπτώματα έγιναν εντονότερα. «Πάντα είχα πραγματική ικανότητα να μαθαίνω τα λόγια και να θυμάμαι. Και είχα κάποιες δύσκολες καταστάσεις όταν στις τελευταίες δουλειές μου είχα πραγματικά βαρύ φορτίο στα λόγια. Πάλεψα και για τα δύο». Τι θα κάνει όμως από εδώ και εμπρός; Ο ίδιος εξομολογείται πως «Το παίξιμο της κιθάρας δεν είμαι καλός, στο να σχεδιάζω δεν είμαι πλέον καλός, ο χορός μου ποτέ δεν ήταν καλός. Οπότε θα κάτσω να γράψω. Ευτυχώς, το απολαμβάνω στα αλήθεια».

Ο Fox εκτός από την υποκριτική μαχόταν και για την νόσο βοηθώντας στο να βρεθεί θεραπεία μέσα από το ίδρυμα του, το Michael J. Fox Foundation που ίδρυσε το 2000. Στις 5 Μαρτίου 2010 του δόθηκε τιμητικό διδακτορικό για την προσφορά του στην καταπολέμηση της νόσου. Όλοι βέβαια θα τον θυμούνται για τον ρόλο του στο Back to the Future, μια από τις σημαντικότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των 80s. Μακάρι να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας και η πρόωρη συνταξιοδότηση από την υποκριτική να είναι εν τέλει προσωρινή.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα τον είδαμε στις τηλεοπτικές σειρές "Designated Survivor" & "The good wife"

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 20 Νοε. 2020, 15:21
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Run

Run

Η Σάρα Πόλσον ενσαρκώνει μια μητέρα, την Ντάιαν, που μεγαλώνει την καθηλωμένη σε αναπηρικό...
1λεπτό

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870