Ο Κιάνου Ριβς στο σύμπαν της Marvel;

Δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2019, 20:22
Συντάκτης:

Είναι η χρονιά του Κιάνου Ριβς. Καταρχήν, το John Wick 3, έπειτα το Always Be My Maybe, αυτή την εβδομάδα το Toy Story 4 στο οποίο δάνεισε την φωνή του, αλλά η ψηφιακή του μορφή στο επερχόμενο video game «Cyberpunk 2020».

<a href="/nea/o-kianoy-rivs-kai-i-formula-1/68686">O Kιάνου Ριβς και η Formula 1</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Kιάνου Ριβς και η Formula 1

Παράλληλα και οι αλεπάλληλες επιθέσεις λατρείας από τους φανς με αφορμή διάφορες δημόσιες εμφανίσεις και ενέργειές του, αλλά και το κινηματογραφικό φεστιβάλ που στήθηκε προς τιμήν του

Έχει και συνέχεια. Ψήνεται πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά συνεργασία του με τον κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!

Δεν είναι απλές φήμες: το δήλωσε ξεκάθαρα ο πρόεδρος της Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, σε συνέντευξή στο Comicbook: "μιλάμε μαζί του σχεδόν σε κάθε ταινία που κάνουμε. Δεν γνωρίζω το πότε, αλλά θέλουμε πολύ και οι δύο πλευρές να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να τον εντάξουμε στο σύμπαν της Marvel!".

O ίδιος ο αγαπητός 55χρονος Χαβανέζος σταρ έχει δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι θα ήθελε πολύ να υποδυθεί τον Wolverine σε πιθανό revival που ετοιμάζεται, ενώ έντονες φήμες τον θέλουν σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει πλάι σε Αντζελίνα Τζολί και Ρίτσαρντ Μάντεν στο "The Eternals".

Κάντε τα να συμβούν! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos