John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

Σύνοψη: Ο John Wick επιιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise,  πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Άποψη: Καθαρόαιμη, καταιγιστική, υπερβίαιη κομικίστικη περιπέτεια που συνεχίζει την ιστορία των δύο προηγούμενων φιλμ και πετυχαίνει μάλιστα εντυπωσιακό upgrade σε χάος, ξύλο, πιστολίδια και body count, ευτυχώς πριν προλάβουν να το κάνουν τηλεοπτική σειρά. 

Στο "John Wick: Parabellum", μια ολόκληρη διεθνής σπείρα δολοφόνων βρίσκονται το κατόπι του Κιάνου Ριβς με άγριες διαθέσεις, επειδή σκότωσε έναν δικό τους. Το αποτέλεσμα είναι αμέτρητες, στιλιζαρισμένες και απίθανα χορογραφημένες σκηνές βίας, χάους, πασπαλισμένες με άφθονο σαρκαστικό χιούμορ. O σκηνοθέτης (και των προηγούμενων δύο) Τσαντ Σταχέλσκι φρόντισε να μην αλλάξει τίποτα, απλά τα έκανε όλα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά.

Ένα αυθεντικό και διασκεδαστικό action b-movie, προφανώς με υποτυπώδες σενάριο, κάπως αδέξιο αλλά αρκετό χιούμορ, και εννοείται έναν μονολιθικό Κιάνου (υποκριτικά σταθερός στις αξίες του με... ένα βλέμμα) που πάντα «έγραφε» στο φακό και συνεχίζει να δείχνει τέλειος και υπερ-cool ως πρώην εκτελεστής που επιστρέφει και άπαντες τρέμουν και αυτόν και τα σκυλιά του. Είναι ανίκητος.

Κλισέ, ναι, αλλά θέλεις κι άλλο.

Και, μαντέψτε, θα υπάρχει sequel. 

Πρώτη δημοσίευση:: 16 Μαΐου 2019, 05:07
Ενημέρωση: 23 Μαΐου 2019, 13:55
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
John Wick 3: Parabellum
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
130
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Μαϊου 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Human capital

Human capital

Όλα ξεκινούν με ένα δυστύχημα. Ένα αυτοκίνητο χτυπάει έναν ποδηλάτη και τον εγκαταλείπει στον...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870