O κακός στην Wonder Woman είναι βασισμένος στον Τραμπ

Δημοσίευση: 24 Aug 2020, 10:27
Συντάκτης:

Που να το περίμενε ο Ντόναλντ Τραμπ ότι θα αντιμετώπιζε την Wonder Woman…

<a href="/nea/wonder-woman-1984-patonei-sto-pagkosmio-box-office/63836">Το "Wonder Woman 1984" πατώνει στο παγκόσμιο box-office</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Wonder Woman 1984" πατώνει στο παγκόσμιο box-office

Η Wonder Woman εξέπληξε ευχάριστα το καλοκαίρι του 2017, όταν παίχτηκε στα σινεμά η ταινία της Patty Jenkins, μια σκηνοθέτρια που γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από την ταινία Monster με την Charlize Theron, αλλά μας ξανασυστήθηκε μέσα από μια σουπερηρωική ταινία της DC. Η Gal Gadot ως Wonder Woman επίσης ενθουσίασε κοινό και κριτικούς αποσπώντας θετικές κριτικές και με πολύ καλή δυναμική στο box office που της έδωσε την δεύτερη θέση με τις πιο εμπορικά επιτυχημένες ταινίες του 2017. Μέσα στο καλοκαίρι περιμέναμε το σίκουελ, το Wonder Woman 1984, με σκηνοθέτρια και πρωταγωνίστρια να επιστρέφουν στις θέσεις, αλλά η πανδημία του Covid-19 άλλαξε τα σχέδια και το περιμένουμε μέσα στο φθινόπωρο-καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ένα νέο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε χθες το πρωι για να μας φρεσκάρει το ενδιαφέρον μας για την ταινία, όπου βλέπουμε τους κακούς της υπόθεσης, ένας εκ των οποίων είναι ο Pedro Pascal στον ρόλο του Maxwell Lord, ένας ρόλος που φημολογείται ότι βασίστηκε σε μια τριαντάχρονη εκδοχή του Donald Trump. Σε μια συνέντευξη που έδωσε η σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας, Lindy Hemming, άφησε να εννοηθεί ότι πράγματι υπάρχει επιρροή του Trump στον συγκεκριμένο ρόλο. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως «είναι χρήσιμο να κοιτάμε τον Donald Trump, δεν είναι; Υπάρχει κάτι για την περίοδο (ηγεσίας) του Trump και το να είσαι επιχειρηματίας, να είσαι λίγο ανόητος και λίγο αδέξιος και στα μαλλιά και να συζητάς πολύ. Γι’ αυτό είναι εκεί. Έτσι είναι, πραγματικά».

Αν δεν αρκούν οι δηλώσεις της ενδυματολόγου, σαν δεύτερο αποδεικτικό στοιχείο για την σχέση Maxwell Lord και Donald Trump είναι οι δηλώσεις της σκηνοθέτριας που αποκάλυψε ότι πράγματι υπήρξε μεταξύ άλλων και εκείνος ως επιρροή. «Είναι ένας από αυτούς», είχε πει στο Screen Rant. «Αλήθεια το εννοώ, το αστείο είναι ότι είναι (επιρροή) αλλά δεν προσπαθώ να το κάνω. Δεν θέλω να γίνει πολιτικό, δεν πρόκειται για κάτι πολιτικό».

Η ταινία αναμένεται στις 2 Οκτωβρίου 2020 στους κινηματογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos