Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ διανύει όλη τη Νότια Αμερική με μια Harley

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2020, 13:47
Συντάκτης:

Η αγάπη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ («Star Wars», «Trainspotting») για τα μεγάλα ταξίδια με μηχανή είναι γνωστή και θα αποτελέσει πλέον και το θέμα μιας νέας σειράς του Apple TV+ με τον τίτλο «Long Way Up».

Μαζί με τον φίλο και χρόνια συνοδοιπόρο του, τον ηθοποιό και παρουσιαστή Τσάρλι Μπούρμαν, έκαναν τη διαδρομή από την άκρη της Λατινική Αμερικής μέχρι το Λος Άντζελες, φυσικά με αρκετές στάσεις κατά τη διάρκεια. Το να πρέπει να καλύψεις 150 μίλια την ημέρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όμως τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς το δίδυμο ταξιδεύει με ηλεκτροκίνητες Harley!

To trailer είναι χορταστικό, με πλάνα από τα εντυπωσιακά τοπία της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στιγμές κούρασης και απελπισίας για τους δύο φίλους που συνειδητοποιούν ότι η φόρτιση των μεταφορικών τους μέσων κάθε άλλο παρά απλή είναι. Ξεχωρίζει επίσης η σκηνή στην οποία ο ΜακΓκρέγκορ ρωτάει μια ομάδα μικρών παιδιών αν έχουν δει το «Star Wars» και παίρνει μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε.

Το «Long Way Up», που αποτελεί ουσιαστικά το τρίτο μέρος της ταξιδιωτικής σειράς «Long Way», θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή θα προβάλλεται κάθε νέο επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos