Ντοκιμαντέρ του Netflix για το τελευταίο "Blockbuster" βίντεο κλαμπ στον κόσμο

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2021, 20:39
Συντάκτης:

Ντοκιμαντέρ για το τελευταίο κατάστημα ενοικίασης dvd και βιντεοκασετών της αλυσίδας «Blockbuster» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix προσεχώς. Με τίτλο «The Last Blockbuster», η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με θαυμαστές, υπαλλήλους και επιχειρηματίες, καθώς και μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν. Εστιάζει, επίσης, στο μοναδικό «Blockbuster» κατάστημα που παραμένει ανοιχτό στον κόσμο, στο Μπεντ του Όρεγκον στις ΗΠΑ.

<a href="/multimedia-trailer/hit-man-o-ritsarnt-linkleiter-se-kati-hortastiko/69806">"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"

Η αμερικανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενοικίασης DVD, βιντεοκασετών, δίσκων blu-ray, βιντεοπαιχνιδιών, μέσω καταστημάτων ενοικίασης και αργότερα με DVD-by-mail, streaming, video on demand και διαδραστικούς θαλάμους, το 2009 απασχολούσε 60.000 υπαλλήλους.

Εκείνη την εποχή μάλιστα, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει το Netflix (που τότε ήταν ουσιαστικά dvd club) και να συγχωνευθεί μαζί του, οι οποίες δεν καρποφόρησαν…

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι άνθρωποι μπορούν να δουν αυτό το αφιέρωμα στην εποχή του οικιακού βίντεο στη μεγαλύτερη υπηρεσία streaming στον κόσμο. Απλά μην ξεχάσετε να το γυρίσετε στην αρχή, όταν το παρακολουθήσετε και να το επιστρέψετε το μεσημέρι της Τετάρτης» τονίζεται σε μία αναφορά των κανόνων ενοικίασης βιντεοκασετών στα βίντεο κλαμπ.

Η αλυσίδα των βίντεο κλαμπ, είχε περισσότερα από 9.000 καταστήματα στις ΗΠΑ και πολλές δεκάδες σε άλλες χώρες του κόσμου, αλλά το 2010 κήρυξε πτώχευση και αγοράστηκε από το Dish Network.

Βέβαια, ένας από τους «υπαίτιους» της κατάρρευσης ήταν το ίδιο το Netflix και τα σχόλια στα social media ήταν καυστικά:

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos