Το Netflix θέλει το "Έτερος Εγώ"

Δημοσίευση: 11 Ιαν. 2021, 18:15
Συντάκτης:

Όποιος και όποια έχει παρακολουθήσει τις δύο σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ», (αλλά και την ομώνυμη ταινία) του Σωτήρη Τσαφούλια, ανεξάρτητα αν ενθουσιάστηκε ή όχι, ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκε είναι πως «άνετα θα μπορούσε να προβάλλεται στο Netflix».

ΣΧΕΤΙΚΑNo one gets out alive

Με τον streaming κολοσσό να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών, ειδικά την φετινή χρονιά με τον εφιάλτη της πανδημίας, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και αποτελεί κάτι σαν σημείο αναφοράς.

Και το «Χαμένες Ψυχές» και το «Κάθαρσις» αποτελούν δύο ιδιαίτερα προσεγμένες και υψηλού επιπέδου παραγωγές της CosmoteTV και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του MOVE IT, το Netflix τις καλοβλέπει, μαζί με τον επερχόμενο, τρίτο (και τελευταίο) κύκλο, «Νέμεσις».

Όπως μας τόνισαν από την CosmoteTV λοιπόν, το Netflix έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να συμπεριλάβει στο μενού του την σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται προσεχώς να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και να δούμε την πρώτη ελληνική σειρά να στριμάρει στο Netflix.

Τίποτα πάντως δεν έχει τελεσφορήσει ακόμη, καθώς το Netflix δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος.

Θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες επίσης οι υπηρεσίες του Amazon Prime και της AppleTV.

Σύντομα πάντως, θα γνωρίζουμε.

Η άποψη του MOVE IT για το «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»

Update: Ουσιαστικά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο δημιουργός της ελληνικής σειράς με δυσκολία μπορούσε να κρύψει την χαρά του ("Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ακόμα, αλλά πιστεύω ότι μέσα στον χρόνο αυτό, θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα”). Eίπε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα:

Πατήστε play εδώ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 11 Ιαν. 2021, 18:15
Ενημέρωση: 22 Ιαν. 2021, 18:07
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one gets out alive

No one gets out alive

Θα το βρείτε: Netflix

Συνοψη: Νεαρή Μεξικάνα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο παγωμένο Κλίβελαντ. Για κακή της...
12 ώρες
Campari και Fellini forward

Campari και Fellini forward

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας...
13 ώρες