Μπενιόφ και Βάις ετοιμάζουν θρίλερ για τον Lovecraft

Μπενιόφ και Βάις ετοιμάζουν θρίλερ για τον Lovecraft
Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2019, 12:42
Συντάκτης:

Μετά το τέλος της συμμετοχής τους στο σύμπαν του Star Wars, οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, βρήκαν νέο πρότζεκτ για να ασχοληθούν. Συγκεκριμένα, έχουν υπογράψει με την Warner Bros. να είναι παραγωγοί ενός άτιτλου ακόμα θρίλερ βασισμένο στο κόμικ Lovecraft.

Παραμένει άγνωστο αν εκτός από ρόλο παραγωγού θα είναι και σκηνοθέτες της ταινίας. Πάντως έχουν συμφωνήσει με τους Phil Hay και Matt Manfredi να γράψουν το σενάριο, ενώ η σκηνοθέτρια Karyn Kusama θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Το Lovecraft μιλάει για την ζωή του H.P. Lovecraft, του Αμερικανού συγγραφέα των βιβλίων The Call of Cthulhu, The Rats in the Walls, At the Mountains of Madness, δημιουργός ιστοριών φαντασίας και τρόμου με πολύ φανατικό κοινό. Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο και πώς θα προσεγγίσει την ζωή του, αλλά ίσως το δει από την οπτική του πώς θα ήταν αν τα πλάσματα που δημιουργούσε με την πένα του ήταν ζωντανά.

Πολλοί σκηνοθέτες στο παρελθόν έχουν επιχειρήσει να μεταφέρουν τα βιβλία του Lovecraft στο σινεμά, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Guillermo del Toro και την Universal που ήθελαν να μεταφέρουν το At the Mountains of Madness, αλλά ναυάγησε τελικά λόγω μπάτζετ. Μετά την επιτυχία του Game of Thrones, και ας απογοήτευσε η τελευταία σεζόν, οι δημιουργοί του έχουν την πολυτέλεια να επιλέγουν και έτσι προτίμησαν να αφιερωθούν στην συνεργασία τους με το Netflix που έκλεισαν το καλοκαίρι και να εγκαταλείψουν το Star Wars καθώς δεν θα προλάβαιναν. Μένει να δούμε το επόμενο τους βήμα.

Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2019, 12:42
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
43120
Feelgood
22124
Tanweer
13390
Odeon
12990
Tanweer
11429