Μπενιόφ και Βάις ετοιμάζουν θρίλερ για τον Lovecraft

Μπενιόφ και Βάις ετοιμάζουν θρίλερ για τον Lovecraft
Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2019, 12:42
Συντάκτης:

Μετά το τέλος της συμμετοχής τους στο σύμπαν του Star Wars, οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, βρήκαν νέο πρότζεκτ για να ασχοληθούν. Συγκεκριμένα, έχουν υπογράψει με την Warner Bros. να είναι παραγωγοί ενός άτιτλου ακόμα θρίλερ βασισμένο στο κόμικ Lovecraft.

The Three-Body Problem netflixΣΧΕΤΙΚΑΟι δημιουργοί του Game Of Thrones ετοιμάζουν την πρώτη τους σειρά για το Netflix

Παραμένει άγνωστο αν εκτός από ρόλο παραγωγού θα είναι και σκηνοθέτες της ταινίας. Πάντως έχουν συμφωνήσει με τους Phil Hay και Matt Manfredi να γράψουν το σενάριο, ενώ η σκηνοθέτρια Karyn Kusama θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Το Lovecraft μιλάει για την ζωή του H.P. Lovecraft, του Αμερικανού συγγραφέα των βιβλίων The Call of Cthulhu, The Rats in the Walls, At the Mountains of Madness, δημιουργός ιστοριών φαντασίας και τρόμου με πολύ φανατικό κοινό. Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο και πώς θα προσεγγίσει την ζωή του, αλλά ίσως το δει από την οπτική του πώς θα ήταν αν τα πλάσματα που δημιουργούσε με την πένα του ήταν ζωντανά.

Πολλοί σκηνοθέτες στο παρελθόν έχουν επιχειρήσει να μεταφέρουν τα βιβλία του Lovecraft στο σινεμά, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Guillermo del Toro και την Universal που ήθελαν να μεταφέρουν το At the Mountains of Madness, αλλά ναυάγησε τελικά λόγω μπάτζετ. Μετά την επιτυχία του Game of Thrones, και ας απογοήτευσε η τελευταία σεζόν, οι δημιουργοί του έχουν την πολυτέλεια να επιλέγουν και έτσι προτίμησαν να αφιερωθούν στην συνεργασία τους με το Netflix που έκλεισαν το καλοκαίρι και να εγκαταλείψουν το Star Wars καθώς δεν θα προλάβαιναν. Μένει να δούμε το επόμενο τους βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The hunt

The hunt

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6900
Spentzos
6000
Feelgood
4752
Tanweer
2820
Spentzos
2800