Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Με χειροπέδες στο δικαστήριο για "σεξουαλική παρενόχληση"

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2019, 18:18
Συντάκτης:

Άλλος ένας διάσημος άντρας, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ τζούνιορ, οδηγήθηκε στο δικαστήριο με χειροπέδες, μετά από καταγγελία γυναίκας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η καταγγελία έγινε μετά από ένα πάρτι, στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Κυριακή. Εναντίον του ηθοποιού υποβλήθηκε μήνυση και τελικά εκείνος αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης είπε ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, με τον ηθοποιό να δηλώνει αθώος για το περιστατικό. Παρότι οι εικόνες του να μεταφέρεται στο δικαστήριο με χειροπέδες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο ηθοποιός αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Η δικάσιμος της υπόθεσης ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου.

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μαρκ Χέλερ, επέμεινε ότι οι Αρχές θα έπρεπε να αποσύρουν τις κατηγορίες καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία σε βάρος του πελάτη του. «Παρακολούθησα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ όλη τη νύχτα και δεν είδα ούτε υπόνοια ενοχής σε βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ», είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος. «Είμαι απολύτως αισιόδοξος πως θα απαλλαγεί όλων των κατηγοριών» συνέχισε.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως βρέθηκε στο μπαρ, γνώρισε πολλούς ανθρώπους και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές του, αλλά δεν ακούμπησε κανέναν με απρεπή τρόπο, ούτε εσκεμμένα, ούτε όμως και από λάθος. «Εμπιστεύομαι το σύστημα, ας μιλήσει η υπόθεση από μόνη της», δήλωσε ο ίδιος στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την γυναίκα που υπέβαλε τη μήνυση, το επίμαχο περιστατικό συνέβη σε μπαρ του Μανχάταν, στην 7η Λεωφόρο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στην αναφορά της, η γυναίκα περιγράφει πώς ο ηθοποιός, υπό την επήρεια ουσιών, την πλησίασε και της έπιασε το στήθος. Ακολούθησε καυγάς ανάμεσα στο θύμα και τον ηθοποιό, ο οποίος και προκάλεσε την παρέμβαση των σεκιούριτι του μπαρ. Τελικά, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία στη μία μετά τα μεσάνυχτα για να αναφέρει το περιστατικό, το οποίο θα διαπιστώσετε από το βίντεο, είναι τουλάχιστον διογκωμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
20328
Tulip
15251
Odeon
14700
Tanweer
12739
Tanweer
8826