Η Λέα Σεϊντού θα γίνει η νέα Εμμανουέλα

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2022, 01:55
Συντάκτης:

Και ενώ σε λίγα 24ωρα δύο ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, το «Crimes of thw future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και το «One Fine Morning» της Μία Χάνσεν Λοβ θα προβληθούν στις Κάννες, η Λέα Σεϊντού θα απασχολήσει το Φεστιβάλ της γαλλικής πόλης και για έναν ακόμη λόγο.

<a href="/tainies/crimes-future/67005">Crimes of the future</a>ΣΧΕΤΙΚΑCrimes of the future

Όπως έγινε γνωστό από το κομμάτι της Αγοράς, η 36χρονη Γαλλίδα θα υποδυθεί την Εμμανουέλα, στην αγγλόφωνη εκδοχή της soft porn γαλλικής επταλογίας με την Σίλβια Κριστέλ να πρωταγωνιστεί σε 5 από τα 7 συνολικά φιλμ που γυρίστηκαν μεταξύ 1974 και 1993, βασισμένα στην ομώνυμη νουβέλα του 1959.

Σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε την κουκλάρα Σεϊντού στον ρόλο, το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι όμως του συγκεκριμένου remake, είναι η παρουσία της Οντρέ Ντιγουάν (του βραβευμένου με Χρυσό Λέοντα στην Βενετία, «L’evenement» που προσεχώς θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου) στην σκηνοθεσία, στο αγγλόφωνο ντεμπούτο της, έγραψε μάλιστα και το σενάριο.

Το αρχικό φιλμ βγληκε σε μια εποχή που του ταίριαζε με την άνθηση της mainstream arotica και έκανε εισπρακτικά σουξέ (ειδικά τα 3 πρώτα) με τις ερωτικές περιπέτειες και απιστίες της παντρεμένης Εμμανουέλας που (κατά τα άλλα) προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον άνστρα της. Στο 2022, δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε την κεντρική updated ιδέα πίσω από το όλο κόνσεπτ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos