H Winona του Αλέξανδρου Βούλγαρη διαθέσιμη on demand

Δημοσίευση: 24 Δεκ. 2021, 13:46
Συντάκτης:

H ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) Winona, συνεχίζει το ταξίδι της. Από σήμερα προβάλλεται online:

στην πλατφόρμα VoD της Videorama

https://videorama.gr/cinema_moviesonline.aspx

στην streaming υπηρεσία της Viva

https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/winona/

Στην πλατφόρμα Video on Demand της Videorama μπορείτε να βρείτε πολλές νέες ταινίες της Weirdwave, κάποιες μάλιστα σε πρώτη προβολή.

Σύνοψη: Μοιάζει με μία απλή εκδρομή σε μία έρημη, όμορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άμμο, κολυμπούν, φαντασιώνονται και απολαμβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Η μέρα κυλάει με ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σημεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σκουπίζουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η μέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλία τους. Υποβλητικά μυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η Winona μας αποκαλύπτεται, διατηρώντας το συγκλονιστικό της μυστικό, μέχρι τέλους.

Σημείωμα του Σκηνοθέτη: Η ‘Winona’ είναι μια ταινία-παιχνίδι. Δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Σε διασκεδάζει επειδή δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Άλλοτε είναι τρελή κωμωδία, άλλοτε μιούζικαλ ή ταινία μυστηρίου ή μελόδραμα. Οι ηρωίδες οδηγούν προσεκτικά τους θεατές σε μία κρυφή και αποκαλυπτική στιγμή. Πριν μοιραστούν το μυστικό τους θέλουν να τις έχουμε αγαπήσει, να τις έχουμε καταλάβει και να μην είμαστε αυστηροί. Έτσι κι αλλιώς ό, τι και αν έχει συμβεί, δεν παύει αυτή η παραλία να είναι πανέμορφη και αυτή η μέρα να είναι η πιο όμορφη μέρα.

H άποψη του MOVE IT για το φιλμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos