H Κέιτ Μπους ένιωσε το «Stranger Things effect»

Δημοσίευση: 20 Ιουνίου 2022, 16:51
Συντάκτης:

Να λοιπόν που ένα pop τηλεοπτικό φαινόμενο μπορεί να «αναστήσει» και να χαρίσει μια δεύτερη νεότητα σε μια μεγάλη ποπ τραγουδιστική επιτυχία των 80s και να την συστήσει σε νέο κοινό.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να την στείλει καρφί στο Νο 1 των βρετανικών charts, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

Stranger Things happened λοιπόν στην Κέιτ Μπους, με το «Running up that hill» να ακούγεται στην καθοριστική σκηνή του 4ου επεισοδίου από τον 4ο κύκλο που στριμάρει ήδη στο Netflix και… μετά ακολούθησαν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Οι εκατομμύρια φανς (σαφώς νεότερης ηλικίας στην πλειοψηφία τους millenials από τους φανς της Μπους) της πολύ πετυχημένης σειράς που έτσι κι αλλιώς έχει έντονο 80s χρώμα, αναζήτησαν, άκουσαν ξανά και ξανά, αγόρασαν, ζωντάνεψαν την επιτυχία ενός τραγουδιού ήδη επιτυχημένου στην εποχή του.

H άποψη του MOVE IT για την 4η σεζόν "Stranger Things"

Αποτέλεσμα: Να καταρρίψει δύο ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα απειληθούν ξανά. Η 64χρονη Κέιτ Μπους έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία τραγουδίστρια που βρέθηκε στην κορυφή του βρετανικού Top-10, το «Running up that hill» ανέβηκε στο Νο 1, 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του (είχε φτάσει μέχρι το Νο 3) χρονικό διάστημα που αποτελεί φυσικά ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί. Στα αμερικανικά charts έχει φτάσει μέχρι το Νο 3.

Η ίδια σχολίασε: «Μπορεί να το ξέρετε ήδη: το πρώτο μέρος του 4ου κύκλου της φανταστικής, καθηλωτικής σειράς «Stranger Things» έχει ήδη ανέβει στο Netflix. Η σειρά φιλοξενεί το τραγούδι μου «Running Up That Hill» και από ό,τι φαίνεται του χάρισε μία δεύτερη ζωή ανάμεσα στο νέο κοινό των φανς της σειράς που αγαπώ κι εγώ! Εχω ενθουσιαστεί! Σας ευχαριστώ όλους όσους αγαπήσατε το τραγούδι!».

Δείτε το clip από το Stranger Things (εννοείται ότι περιέχει spoilers, duh) και το video clip του τραγουδιού από τα 80s.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos