Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Αποκάλυψε τις ταινίες του

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2019, 15:04
Συντάκτης:

To 76ο Φεστιβάλ Βενετίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τανιών του και φυσικά δεν λείπουν πολυαναμενόμενα φιλμ που αναμένεται να προσελκύσουν διάσημους σταρ στην Μόστρα.

<a href="/nea/venetia-2023-o-hrysos-leontas-sto-poor-things-toy-giorgoy-lanthimoy/68692">Βενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Υπενθυμίζοντας, ότι το «Adults in the room» του Κώστα Γαβρά θα βρεθεί στην ιταλικη πόλη όπου θα πραγματοποιήσει (εκτός συναγωνισμού) την παγκόσμια πρεμιέρα του, το επίσημο διαγωνιστικό περιλαμβάνει ορισμένες ταινίες που φέτος έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ενώ περιλαμβάνει μόλις δύο σκηνοθέτιδες, γεγονός για το οποίο σας είχαμε προειδοποιήσει αρκετό καιρό πριν.

Το «Laudromat» του Στίβεν Σόντερμπεργκ με την Μέριλ Στριπ, τον Γκάρι Ολντμαν και το περιβόητο Σκάνδαλο των Panama Papers, σε παραγωγή Netflix.

laundromatlaundromat

Το «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι, με τον Μπραντ Πιτ στον ρόλο ενός μηχανικού με αυτισμό που ταξιδεύει με προορισμό τον Ποσειδώνα για ν' ανακαλύψει γιατί απέτυχε η παρόμοια αποστολή του πατέρα του.

Αυτή είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας.

Η νέα ταινία του Νόα Μπάουμπακ, «Marriage Story», με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ανταμ Ντράιβερ, Ρέι Λιότα και Λόρα Ντερν, ο «Joker» του Τοντ Φίλιπς, με τον Γιόακιν Φοίνιξ.

Η «Ema» του Πάμπλο Λαραΐν με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, το πολιτικό θρίλερ του Ολιβιέ Ασάγιας «Wasp Network» με την Ανα Ντε Αρμας και την Πενέλοπε Κρουζ, το «About Endlessness», η επιστροφή του Ρόι Αντερσον στη Βενετία μετά το Χρυσό Λέοντα του «Eνα Περιστέρι Eκατσε σε Ενα Κλαδί Συλλογιζόμενο την Υπαρξή του», το «Guest of Honour» του Ατόμ Εγκογιάν με Ντέιβιντ Θιούλις, Λιούκ Ουίλσον.

Αυτή είναι η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα «J'accuse» (πρώην «An Officer And A Spy») του Ρομάν Πολάνσκι με Ζαν Ντιζαρντέν, Λουί Γκαρέλ, Ματιέ Αμαλρίκ, Μελβίλ Πουπό, Εμανουέλ Σενιέ, το «Waiting For The Barbarians» του Σίρο Γκέρα, με τον Τζονι Ντεπ και σίγουρα το «The King» του Ντέιβιντ Μισόντ με Τιμοτέ Σαλαμέ, Μπεν Μέντελσον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζόελ Ετζερτον και Λίλι Ρόουζ-Ντεπ.

Περισσότερα προσεχώς.

To 76o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας διεξάγεται φέτος από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου του 2019 στο Λίντο της Βενετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos